BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Stureby - Enskede

Tussmötevägen 188

  • 3 rum och kök
  • 95 kvm
  • Såld
  • 14636
  • 810
  • 4745
Värdera din bostad

Beskrivning

Nämen, titta här! Nu ges en unikt tillfälle att förvärva denna härliga våning i etage med en bostadsarea om ca 95 kvm. Fantastisk rymd, flexibel planlösning, takbjälkar och öppet till nock! Visst är det lite jobb med att flytta. Men när det bara handlar om att bära in grejerna och sedan är allt fix-färdigt, då känns det ju nästan som semester:)

Så snart man kliver innanför dörren känner man värmen i detta hem. Ett hem där den ursprungliga arkitekturen bevarats och vackra detaljer samsas med modern design. Den stora öppningen från hallen gör att den pampiga rymliga känslan infinner sig som den ska. Matplatsen blir som ett rum i rummet, kan man säga. Helt öppet mot köket och upp mot nocken, men ändå avskilt tack vare trappan som leder upp till övervåningen. En naturlig matplats där man kan möblera med största bordet med iläggsskivor och verkligen duka långbord, om det vankas storfrämmande. Den stora ytan ger också möjligheter till annan möblering och variation i planlösning. En härlig utsikt över det grönskande området och här njuter man verkligen med en kopp morgonte eller i sällskap av den magiska solen.
Förbi matplatsen ligger idag det behagliga vardagsrummet. Det är stort nog att möblera lite som man vill, som till exempel med en soffa och en mysig fåtölj som landningsplats med en god kopp eftermiddagskaffe och en tidning. Fönster i flera väderstreck som låter ljuset löpa rätt igenom huset, utsikten mot omgivningarna ger ett fint minne från gamla tider som ger den där extra mysiga känslan. Den ska man vara rädd om.
Sovrummet närmast vardagsrummet är kanske automatiskt reserverat för de vuxna, men det behöver ju inte vara så? Oavsett hur ni väljer att disponera rummen, med golvet som grund har du alla förutsättningar att skapa harmoni och lugn, och ta fram sömntutan i dig.
Välkommen till den bästa starten på dagen! Badrummet ligger i anslutning till hallen på entréplan. Golvvärme, samt både tvättmaskin och torktumlare.
Hallen uppe är som ett nav till rum och funktioner runt om; och ger möjlighet till arbetsplats eller läshörna. Det största rummet rakt fram används idag som ett extra vardagsrum. Det charmiga månformade fönstret ger en vacker vy att vakna och somna till.
De två rummen vägg i vägg används idag som barnrum, men kan såklart användas till lite av varje. Låt väggarna i barnrummet få liv med färger, böcker och posters som kan sätta fart på fantasiutvecklingen. Sovrum, arbetsrum eller ateljé vore väl inte heller så dumt.


Lägenheten ligger i en välskött fastighet anno 1929 med tidsenliga detaljer, mycket charm och ljuvlig parkmiljö. Här är lugnet påtagligt och närheten till både stad och natur är perfekt för den som vill ha det bästa av två världar. Under sommaren är området kring Gamlebo härligare än någonsin. En stilla promenad bland vackra fasader, underbara rabatter fyllda av rosor i blom och en älskvärd atmosfär gör en lycklig redan utanför huset! Den fina fasaden speglar tydligt byggåret och sträcker sig enbart två våningar upp. Här bor du i ett eftertraktat område med stadens myller som granne - ett område som garanterar hög trivselfaktor.

Ett omfamnande och speciellt hem helt ensamt i sitt slag! Missa inte denna möjlighet - Välkommen!