BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Björknäs

Ymervägen 11

  • 5 rum och kök
  • 157 kvm
  • Såld
  • 6584
  • 887
  • 18916
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu erbjuds en unik möjlighet att förvärva en arkitektritad enplansvilla i ett perfekt soligt syd-väst läge belägen i populära Talludden! Här erbjuds ett högklassigt och nyproducerat hem från 2012 med exklusiva materialval och ytterst väldisponerad planlösning med härlig rymd, perfekt för barnfamiljen. 

Fastigheten har en kombination av både gräsmatta och skogstomt belägen i ett naturskönt område som erbjuder en lantlig och lugn känsla. Villan är genomgående välplanerad med ljus och halvöppen planlösning där kök och vardagsrum integrerar och skapar husets självklara samlingspunkt. Stora fönsterpartier som vetter mot uteplatsen kombinerat med ca 3.3 meter i takhöjd skapar en känsla av rymd och rikligt ljusflöde. 

Genomgående finns ljust målade väggar kombinerat med mörkbetsat ekplankgolv och många infällda ljuskällor med dimmer för optimal ljussättning. Genomgående vattenburen golvvärme skapar ett trivsamt klimat och optimal komfort. 

I välkomsthallen finns gott om utrymme för avhängning i hallmöbel och dessutom en platsbyggd garderob och en klädkammare för de större tillställningarna. Här finns även ett gästbadrum med eget duschutrymme, perfekt när barnen blir äldre och vill ha sitt egna badrum. Vardagsrummet erbjuder stora och sociala sällskapsytor med stora fönsterpartier och plats för önskat möblemang, här finns även eldstad för extra mysfaktor. Det snickrade köket har en fint integrerad rostfri bänk kombinerat med vitvaror från. Luckorna är ljusa med grepplist. I köket finns en praktisk köksö i solid ek som avgränsar kök mot vardagsrum vilket skapar en naturlig plats för barnen att läsa läxorna på medan köksarbetet är i full gång. I Köket finns utrymme för matplats med upp till 10 personer. Vidare finner du fyra rymliga sovrum ner genom korridoren. Här finns även det större badrummet som är väldigt harmoniskt med extra stort badkar och påkostade blandare, vädringsfönster och gott om förvaring. I denna sektion finns även tvättstugan med egen groventré. 

Observera även närheten till Glasbrukssjön där barnen älskar att bada under sommarhalvåret. Varmt välkommen på visning!