BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Mariefred

Skallavägen 8A

  • 5 rum och kök
  • 129 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Hjärtligt välkomna till ett påkostat radhus med alla rätt! Gångväg från tåget som tar dig till Stockholm på mindre än 40 minuter. Detta trevliga boende ligger inbäddad bland ängar, Mälaren, skog och familjevänliga bostadsområden. I familjärt, sjönära och omtyckt område som kallas Marielundsviken/Ekviken ligger dessa välplanerade radhus om två våningar byggda 2019. Detta trivsamma och stilsäkra radhus har både egen uteplats med gräs på framsidan samt altan på baksidan vilket bli som två extra rum på sommarhalvåret. Huset är fördelat på två våningsplan med möjlighet till 4 sovrum. Privata parkeringsplatser samt externt förråd i anslutning till entrén. Hör gärna av dig för mer information. Snart till salu!

Framsidan av huset:
I anslutning till radhuset finns plats för två parkeringsplatser på grusade uppfarten. Man har också en egen trevlig gräsmatta och stenlagd gång fram till dörren och externa förrådet. 

Parhusen är vitputsade och mycket gedigna med betongstomme och fina trädetaljer som smälter väl in i omgivningen. Huset har också faciliteter såsom tråddraget internet till 3 av sovrummen på övervåningen samt automatisk belysning i alla garderober när man öppnar dörrarna samt installerade spotlister i vardagsrummet. 

Tråddraget internet till 3 av sovrummen uppe Automatisk belysning i alla garderober när man öppnar dörrarna Installerade spotlister i vardagsrummet

Hall
Välkomnande hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor i garderoben med speglade skjutdörrar. Redan i hallen slås man av det fina ljusinsläppet via dom dom stora fönsterpartierna. Hallen leder in till köket samt till badrummet med tvättstugan. 

Badrum & Tvättstugan
Stort och påkostat badrum med separat tvättstuga i anslutning. Helkaklat i fina naturtrogna färgval och materialval. Här finns en dusch bakom vikväggar av glas. Natursten både på golv och tak. Kommod under spegel samt tvättstuga med både värmepanna, tvättmaskin, torktumlare samt avhängningsyta. Frostade glas som ger ljusinsläpp utan att ge insyn. 

Kök
Härligt kök som passar perfekt för den matlagningsintresserade. Köket är otroligt välplanerat med gott om förvaring och arbetsyta. Det finns både gott om plats för köksö samt förlängd arbetsbänk så man får som en naturlig bardisk att nyttja mellan matplats och köket. Smakfulla tapeter, vitaliserade ekgolv, köksinredning i grå ton samt påkostad och fullständig maskinpark. Under trappan finns ett stort utrymme som idag används som ett skafferi. Öppen och social planlösning mellan köket och matsalen/vardagsrummet. 

Matsal & Vardagsrum
Härlig sällskapsyta med stora fönsterpartier och altandörrar ut mot altanen som blir som en förlängning av rummet sommartid. Möjlighet till både större soffgrupp samt matplats för stora middagar. 

Övre våningen
Via den vackra trappan kommer man direkt till hallen som rymmer ett skrivbord om det behövs en arbetsplats. Förutom badrum finns fyra rum som kan nyttjas som 4 sovrum eller 3 sovrum och ett extra vardagsrum beroende på behov. 

Master Bedroom
Härligt och stort sovrum med garderobsvägg längs ena sidan. Fransk balkong som är trevlig att vädra via och vetter mot baksidan som är insynsskyddad. Plats för större dubbelsäng. Även här finns smakfulla tapeter och vackert golv i vitaliserad ek. 

Sovrum 2
Härligt och rymligt sovrum i anslutning till Master Bedroom. Sovrummet har ett hörnläge med fönster i två väderstreck. Vacker tapet och golv i vitaliserad ek.

Sovrum 3
Trevligt sovrum som ligger i fil med sovrum 4. Parfönster mot framsidan, möjlighet till dubbelsäng, garderobsvägg samt arbetsplats. Väggar i beige ton och golv i vitaliserad ek. 

Sovrum 4
Rum med parfönster som kan nyttjas som både kontor och vardagsrum. 

Badrum
Även här är badrummet mycket smakfullt inrett med sobra och stilrena toner. Även här finns en dusch.