BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Tollare - Saltsjö-Boo

Tollareslingan 12, 7 tr

  • 4 rum och kök
  • 105 kvm
  • 7.995.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Tollares kanske finaste panorama utsikt. Kom på visning och se själva. Helt magiskt att se, vatten, skog, hustak och balkongen är i söderläge med sol hela dagen. 

Är du kräsen och vill ha det bästa. Välkommen till denna 4 rok med de sociala ytorna i front med utsikt mot söder med en stor kungsbalkong om 12 kvm. Unikt för denna bostad också är att den har stora rymliga sovrum vilket väldigt få 4 rok i Tollare har. 

- Magisk panorama utsikt i söderläge 
- Stora sovrum, bra förvaring
- Vattenutsikt
- Ingen insyn
- Garage med direktaccess från trapphuset
- Nyskick

Bostad som såklart utmärker sig med sitt läge och utsikt. Där den också sticker ut för området är de stora/rymliga sovrummen. Det är väldigt få 4 rok i Tollare som har generösa storlekar på sovrummen, framförallt inte barnrummen. Förvaring finns det också gott om i hall och givetvis då varje enskilt sovrum. Masterbedroom har egen walk-in-closet som dessutom kan utvidgas genom att flytta väggen. 

badrummen är stilrena och dusch finns i bägge. I det större badrummet finns praktisk och bra klädvårdshörna med tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och överskåp ovanför. 

Vardagsrummet och köket ligger i perfekt läge i front mot söderläge med många och stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp och utsikt som man inte kan stirra sig trött på. Stort, stilrent och fullutrustat kök med gott om förvaring och arbetsytor. All maskinell utrustning finns såsom diskmaskin, kyl och frys, varmluftsugn, micro, induktionshäll och köksfläkt. Trevlig matplats med fönster i två väderstreck. Vardagsrummet rymmer stor soffa, soffbord och mediamöbel. Plats finns för hela familjen. 

Balkongen är 12 kvm stor. Se bilder och kom på visning. Går ej att beskriva hur fint det är. Måste upplevas på plats. 

Förråd finns till bostad. Garage nås via hissen.

Gör livet enkelt, köp en bostad som gör dig glad varje morgon du tittar ut genom fönstret. Detta är din nya vardag!