BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Ursvik - Sundbyberg

Gamla Enköpingsvägen 176

  • 4 rum och kök
  • 77 kvm
  • Såld
  • 5220
  • 961
  • 4261
Värdera din bostad

Beskrivning

I populära Ursvik erbjuds nu en möjlighet att förvärva en toppfin 4 :a med nyproduktionens alla tänkbara bekvämligheter som optimal planlösning med stora sällskapsytor, flertalet fönsterpartier, härlig uteplats och bra förvaringsutrymmen.

Väl inne i lägenheten möts du av ett genomgående toppskick med ljusa ytskikt och flera stora fönsterpartier med generösa ljusinsläpp som tillsammans med den öppna planlösningen skapar en härligt luftig atmosfär.

Vidare finner du genomgående fina ytskikt med ett modernt sällskapskök komplett utrustat med moderna vitvaror med diskmaskin, ugn, spishäll, microvågsugn. Vardagsrum är i anslutning till köket och erbjuder goda sällskapsytor samt perfekt utrymme för matplats. Det finns en härlig uteplats som bjuder in till både avkoppling och umgänge. Tre rogivande sovrum med flera garderober, klädkammare samt ett toppfräscht och helkaklat badrum med bubbelbadkar, tvättmaskin och torktumlare med avställningsyta ovan samt vägghängda skåp med bra förvaringsmöjligheter.
Här bor du bokstavligen nära till allt som Ursvik har att erbjuda, närservice, kommunikationer, grönområden, förskolor, skolor.

Närheten till såväl city, natur, parker och gör detta till ett oslagbart boende med livskvalité. Missa inte denna chans till ett fantastiskt och yteffektivt boende med bästa läge som lämpar sig så väl för familjen som paret med högt ställda krav!

Stabil och välskött Brf.

Måste upplevas på plats!

- Modernt boende i populära Ursvik
- Genomgående toppskick
- Optimal planlösning?
- En stor uteplats för umgänge och avkoppling
- Nära naturområden
- Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare
- Flertalet fönsterpartier med härligt ljusinsläpp
- Välskött brf med god ekonomi?
- Helkalklat badrum med bubbelbadkar
- Goda förvaringsmöjligheter
- Nyproducerad 2016