BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm / Mariaberget

Bastugatan 17, 3tr

  • 2 rum och kök
  • 42 kvm
  • Såld
  • 12677
  • 654
  • 7918
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu ges tillfälle att förvärva en ljus och välplanerad 2a i pittoreska kulturkvarter på omåttligt populära Mariaberget med fantastiska vyer över Riddarfjärden! På populära Bastugatan finner ni detta hem fyllt av välbevarade tidstypiska detaljer och ett härligt ljusinsläpp. Genomgående fina ytskikt och en perfekt planlösning som gör att lägenheten upplevs som mycket större än sina 42 kvm.

Detta är ett älskvärt hem i fantastiska kvarter på söder som passar både singeln så väl som paret med högt ställda krav på läge och bekvämlighet. Här kommer ni bo i en välplanerad bostad i en fastighet från 1932 med hiss och en härlig atmosfär. Lägenheten ligger tyst och ostört högt upp på våning 3. Några exempel på detaljer som understryker bostadens charm och tidiga inslag av funktionalism är platsbyggd förvaring, speglade dörrar och fönsterpartier i original med spanjoletter som släpper in gott om ljus.

Ni får samtidigt bekvämligheten med att ha ett modernt kök med samtliga vitvaror. Även ett helkaklat och fräscht badrum med vikbara duschväggar och möjlighet till tvättmaskin. Lägenhetens välplanerade disposition ger utrymme för ett ytterligare rum i den inre hallen som idag används som matsal. För er som önskar ha möjlighet att jobba hemifrån så har ni självklart även utrymme för en arbetsplats. Gott om förvaringsmöjligheter i djup klädkammare och ett rymligt vindsförråd.  

Läget och dess omgivningar ger inte mer att önska, här bor man intill Ivar Los Park och Monteliusvägen med makalös vy över stan samtidigt som man bor granne med Mariatorget. Under sommaren är detta en grönskande oas och under vintern erbjuds en fantastisk vy över Riddarfjärdens vatten och stadens alla takåsar. Stabil förening med samtliga större renoveringar utförda och en gemensam trevlig innergård.

Välkommen och bli förälskad i utsikten!

-       För dig som söker en lägenhet som har det lilla extra och en oslagbar utsikt!
-       Optimal planlösning - passar både singeln och paret
-       Fina ytskikt, genomtänkta färgval och slipad fiskbensparkett
-       Rymligt sovrum med plats för 140 cm säng och sängbord, vakna upp med magisk utsikt varje dag!
-       Gott om förvaringsmöjligheter i djup klädkammare och ett rymligt vindsförråd tillhör
-       Välplanerat kök med gott om förvaring, arbetsytor och samtliga vitvaror
-       Fräscht och stambytt badrum med vikbara duschväggar och möjlighet till tvättmaskin
-       Välskött fastighet anno 1932 med samtliga stora renoveringar utförda, stabil ekonomi och trevlig innergård
-       Mariatorget runt hörnet samt Monteliusvägens utsiktsplatser över Riddarfjärden och Ivar Lo´s Park direkt utanför
-       I direkt närhet till restauranger, mysiga caféer, pubar och trendiga butiker
-       Goda kommunikationer i form av T-bana Mariatorget och Slussen samt en rad innestadsbussar