BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Sjöviksvägen 140, 10tr

  • 2 rum och kök
  • 76 kvm
  • 5.700.000 kr / Såld
  • 3792
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett exklusivt och toppmodernt boende i eftertraktade Brohuset. Attraktivt läge, precis intill Mälaren ligger denna smakfulla och perfekt planerade 2:a med underbar fri utsikt och magiskt sjökontakt.

Lägenheten har stilren och modern layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Här möts man av generösa sällskapsytor i delvis öppen planlösning. Kök och badrum är smakfulla och välutrustade med påkostade materialval. Bostaden har även stort sovrum samt optimala förvaringsytor via en rymlig walk-in-closet som rymmer säsongens alla kläder. Bostaden är verkligen perfekt planerad med generösa fönsterpartier som medför rikligt med ljusinsläpp och underbar utsikt över Mälaren. Här möts man av toppskick med påkostade materialval, vackra ekparkettgolv, målade väggar med sobra färgval. Noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. 

På taket finns en gemensam takterrass som vetter ut mot vattnet med milsvid fri utsikt över Stockholm och kan nyttjas för föreningens medlemmar året om. Från den nionde våningen har man direkt tillgång mot berget och vidare till Årstabroarna där ni snabbt kan promenera eller cykla till Södermalm. Härifrån når ni även med en kort promenad Årstabergs pendeltåg som tar er snabbt in till stan samt även tvärbanan. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett ostört läge på lugn återvändsgata.

Här bor man med badrocksavstånd till vattnet - börja eller avsluta dagen med ett uppfriskande dopp på bryggorna. Runt hörnet finns motionsspåret runt Årstaviken med flera utegym, båtklubbar, badbryggor och caféer. Ett tryggt område med närhet till restauranger, affärer, friluftsliv samt flera förskolor, skolor och populära parker. Fantastiska kommunikationer, allt är ett stenkast bort vart du än vill bege dig.

Bostaden ligger som kommande. Gör en intresseanmälan så återkoppla jag när blir dags.