BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - SoFo

Bondegatan 31 2tr

  • 4 rum och kök
  • 88 kvm
  • Såld
  • 3614
  • 756
  • 6782
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en mycket välplanerad och trivsam lägenhet i utmärkt skick med bra storlek på rummen, social trivsam planlösning, en mycket välskött förening och ett suveränt läge mitt i SoFo. Väldisponerade ytor och en fin layout där man verkligen har nyttjat bostadens ytor optimalt. 

Här möts du av ett modernt kök och ett snyggt badrum från 2018, utmärkt skick genomgående, härlig balkong mot gården. Utanför finns SoFos rika utbud av spännande butiker, mysiga restauranger och trendiga caféer samt Medborgarplatsen med sina attraktiva uteserveringar. Här finns tunnelbanans gröna linje med Medborgarplatsen. Sköna promenadstråk finner du längt Årstavikens vatten och stans bästa parkäng kan du njuta av i Vitabergsparken. Dessutom finns all tänkbar service, definitivt ett av Södermalms och innerstadens trendigaste område!

Lägenheten har en mycket trivsam planlösning och är i utmärkt skick - bara att flytta in direkt. 

- utmärkt skick
- trivsamma SoFo
- välskött förening med god ekonomi
- mycket väldisponerad planlösning
- hiss
- generös balkong
- takterrass 

KÖK
Ett fint och optimalt planerat kök med fokus på matlagning och socialt häng. Ett kök där funktionaliteten verkligen står i centrum och kocken har exakt det som behövs. Köksutrustningen består av kyl/frys, ugn, microvågsugn, diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt, bra förvaring och arbetsytor. Generös arbetsyta för socialt häng mot vardagsrummet.   

VARDAGSRUM
Bra med plats för matbord till 4-12 personer, soffgrupp är det ett socialt rum att trivas i. Social planlösning mot köket, ekparkett på golvet och målade väggar. 

SOVRUM 1, 2 & 3
Tre mycket väldisponerade sovrum, alla med bra plats för dubbelsäng exempelvis om så önskas. Ena sovrummet med garderobsvägg och plats finns i de övriga två för förvaring om man behöver.  

BADRUM
Renoverat snyggt badrum från 2017 med badkar, handfat, wc. Klinkergolv och kakel på väggarna. 

HALL
En välkomnande hall med avhängningsmöjligheter och plats för god förvaring om du behöver. 

GÄST-WC / TVÄTT
Riktigt bra gäst-wc och även bra tvättmöjligheter i separat tvättstuga. 

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett förråd.