BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen / Lindhagen

Lindhagensterrassen 9, VÅN7

  • 1.5 rum och kök
  • 39 kvm
  • Såld
  • 5993
  • 467
  • 2332
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till Lindhagensterrassen! Drömmer du om ett modernt boende med all bekvämlighet där det bara är och flytta in? Då kommer ni älska denna ljusa och fräscha 1,5a (möjlig 2a), högt upp på 7e våningen, som passar både singeln och paret. Centralt belägen på lugn gata helt skyddad från trafik. Öppen och social planlösning som gör att lägenheten känns betydligt större än vad den är. Fastigheten byggdes 2010 och har en lyxig känsla i både entré och trapphus och som avspeglas i de ljusa och moderna materialvalen.

Lägenheten har genomgående parkettgolv och målade väggar i ljusa toner och stilrena materialval. Köket är välplanerat och generöst med gott om förvaring i över- och underskåp bakom vita skåpsluckor. Köket är utrustat med glaskeramikhäll, varmluftsugn, inbyggnadsmicro, intregrerad diskmaskin samt kyl och frys. I köket finns det plats för ett större matbord för 2-4 personer framför fönstret. Vardagsrummet är lättmöblerat med plats för en större soffa och övrigt möblemang. Naturlig plats för sovalkov som enkelt går och göra om till ett sovrum genom att enkelt sätta upp en vägg eller skärma av. Här ryms en större dubbelsäng och sängbord.

Helkaklat lyxigt badrum i generöst utförande och utrustat med både tvättmaskin och torktumlare samt arbetsbänk ovan. Här finns även wc, dusch och handfat samt badrumsskåp. Utrymme för badkar om så önskas och skön golvvärme finns installerad. I hallen finns avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i flera garderober. Till lägenheten hör även ett rymligt källarförråd.

Kliv ut på lägenhetens stora härliga balkong vetter i soligt sydöstligt läge vilket innebär sol från förmiddag och framåt lunch, och skapar under sommarhalvåret ett extra rum att umgås och hänga på. Här finns möjlighet till inglasning om så önskas vilket bekostas av lägenhetsinnehavaren. Här finns möjlighet och ha infravärmare och möblera upp ordentligt. Skön utsikt över takåsar och omgivande grönska. 

Här bor du i en stabil förening med god ekonomi som vid flertalet tillfällen har sänkt avgiften och har en låg belåningsgrad. Området erbjuder all slags service. Någon minut bort finner du bl.a Matbutiker med ICA Maxi Lindhagen, gym (Friskis & Svettis) apotek, systembolag och mycket mer. För den aktive finns utmärkta motionsspår och badmöjligheter vid Hornsbergs strand. Kommunikationsmässigt finns T-banan och flertalet busslinjer i direkt närhet samt t-bana vid både Stadshagen och Thorildsplan. Ett inflyttningsklart boende att trivas i från dag ett - varmt välkommen på visningarna!

- Toppfint och ljust boende på våning 7 med studiokänsla i modern fastighet på Kungsholmen!
- Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum
- Rymlig balkong i sydöstläge med sol stora delar av dagen
- Toppfräscht kök och badrum med moderna materialval av hög kvalitet
- Både diskmaskin och tvättmaskin samt övrig komfort såsom golvvärme
- Stabil förening med stark ekonomi, eget garage och takterrass i samma fastighet
- Tillträde är flexibelt och vissa möbler går och komma överens kring
- T-bana Thorildsplan och Stadshagen (blå och grön linje) inom några minuters avstånd samt bussar och all tänkbar närservice i Lindhagensgallerian