BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gubbängen

Karmstolsvägen 11

  • 2 rum och kök
  • 64 kvm
  • Såld
  • 6688
  • 1644
  • 3242
Värdera din bostad

Beskrivning

Jag säger bara WOW! Här har ni generös tvåa redo att fyllas med stora drömmar och målmedvetna planer. Det här guldmyntet har flera sidor: tack vare hörnläget är lägenheten större, rymlig soldränkt balkong (med sol från 07.30 - 17.30), bekvämt med tvättstuga i samma port och endast 2 minuter till tunnelbanan! Som sagt, allt är lite extra vidvinklat i denna lägenhet, så det är inte fotografens kamera som lovar för mycket. Kan det bli bättre? Nej, jag tror knappast det!

En hall ska vara praktisk och ha plats för skor och ytterkläder. Samtidigt är det härligt om man får en aning av resten av hemmet redan här. Vi sätter check på båda i denna hall. Närmast dörren ligger klinkergolvet stadigt och väntar på blöta skor, lätt att göra rent när det behövs. Vill du hänga undan dina kläder finns en bra garderob. Och genast när kliver några steg in får du ljus från två häll tack vare gavelläget. Här är det trevligt att komma hem.

I köket hittar vi en del finlir utöver standard vill vi lova. Golvytan är heller inte så dum; här sitter ni lätt 4 personer utan att trängas. Men är det en bättre middag på gång kanske ni hellre har ett matbord i vardagsrummet intill. 

Vardagsrummet är luftigt och ljust. Golvet dessutom i bästa skick, och läggningen ett smärre underverk. Möblera sparsamt så att du kan njuta av det så mycket som möjligt. När vädret är fint är det härligt att ställa upp dörren mot balkongen. Balkongen är generös med en bra del att sitta på och en smalare del som blir perfekt till kryddväxter och tvätt på torkställning. Här skiner solen från tidig morgon och en bra bit in på kvällen. Eftersom det är långt till närmsta granne kan du lugnt sitta och sola utan att känna dig det minsta iakttagen. Privat och skönt. Vill du sedan bjuda in någon på balkongmiddag går det finfint. Här finns plats för flera.

Och så sovrummet, extra large är det även här. Sober ton på väggarna för att öka sömnhormonerna i cellerna. Plats för både mormors och farfars gamla byråer om det skulle vara aktuellt. Garderoberna döljer eller framhäver ditt ordningssinne, vilket du vill.

Huset är stamrenoverat för cirka 15 år sedan och då gjordes även badrummen om helt och hållet. Det är ljust och klassiskt, och det finns allt du behöver. Här kan du duscha precis så länge du vill. Om inte någon annan bankar på dörren och vill in. Tvättmaskinen står redo att tjänstgöra. Dessutom riktigt härligt ljus- och luftinsläpp från det frostade fönstret.

Föreningen har egna parkeringar samt garage som tillhör föreningen.