BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sickla - Ekudden

Ekuddsvägen 3, 4tr

  • 1.5 rum och kök
  • 38 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Sjöutsikt - Balkong i västläge med sol hela eftermiddagen och kvällen - Fräscht renoverad - Gemensam terrass i föreningen - Mycket välskött förening med stabil ekonomi och engagerad styrelse - Till lägenheten hör ett källarförråd

Nu ges unikt tillfälle att förvärva en av Ekuddens finaste 1,5:or på våning 4 med härlig utsikt från balkongen i väst! 

Läget och omgivningen ger inget mer att önska - En ny och fantastiskt fin gemensam terrass mot vattnet för föreningens medlemmar, här bor du även ett stenkast från Järla Sjö, badbryggor och promenadstråk. Bara en kort promenad bort längs med Järlasjön mot Sickla har en ny samlingsplats byggts i form av stora bryggor som sträcker sig över den soliga sjösidan. Samtidigt som du har nära in till stan med cykel, buss eller bil. Det bästa från båda världar.

Väl inne i lägenheten erbjuds väldisponerade kvadratmeter, härligt ljusinsläpp, stilrent kök som är fullt utrustat och badrum i utmärkt skick. Gott om förvaring i hallen samt ett tillhörande förråd i källaren. Den praktisk sovalkoven får undan sängen från vardagsrummet och hjälper till med att ge lägenheten den rymliga känsla som är påtaglig när du kommer in. Från balkongen kan du njuta av en utsikt som är svår att se sig mätt på. En stor 1,5a med alla rätt helt redo för inflytt!

Varmt välkommen på visningen - denna vill du inte missa!