BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Brännkyrkagatan 83

  • 2 rum och kök
  • 41 kvm
  • Såld
  • 6102
  • 1159
  • 7010
Värdera din bostad

Beskrivning

** 8 kvm uteplats i soligt söderläge **
Välkommen till en perfekt planerade 2:a med en härlig uteplats om hela 8 kvm i soldränkt söderläge. Denna klassiska funkisfastighet uppfördes 1942 och i bostaden finns bevarad charm i tidstypiska detaljer som fönsterbänkar i natursten, platsbyggda garderober och vackra ekparkettgolv. Bostaden är stilren med genomtänkt layout och god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Lägenheten underbara uteplats suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö. Stora fönsterytor i kombination med generös takhöjd och lättillgängliga rum skapar en ljus och mycket luftig atmosfär. Ett boende och en boendemiljö att trivas i året runt!

Generellt om lägenheten

Vardagsrum – Ljust och luftigt
Fint vardagsrum med en trevlig atmosfär som karaktäriseras av de stora fönsterpartierna och accessen till uteplatsen. Här finns gott om plats för såväl soffgrupp som övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Uteplats - 8 kvm
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne och skapar känslan av ett eget hus. På den soliga uteplatsen som ligger i söderläge, finns gott plats för en stor sittgrupp och grill. Ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av solen och sommaren.

Kök
Välplanerat och stiligt kök med kyl/frys, diskmaskin, spishäll (2016), spisfläkt och inbyggd ugn (2020). Snyggt kakel och spotlightsbelysning ovan bänkytor i massiv ek ger köket det lilla extra. Mot sovrummet finns ett överljusfönster och i direkt anslutning till köket finns plats för ett rejält matbord. 

Sovrum – Rogivande
Mysigt och rogivande sovrum med plats för såväl dubbelsäng som övrigt passande möblemang.

Walk-in-closet
Från vardagsrummet når man även lägenhetens fina och rymliga walk in closet. Utrymmet är snyggt inredd med skåp, lådor, klädstänger och behaglig ljussättning.

Badrum
Mycket fint badrum med helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Badrumsutrustningen består av inkaklat badkar, vägghängd toalett, tvättställ med tillhörande underskåp, handdukstork och badrumsskåp. Badrummet är även utrustat med spotlightsbelysning med dimmerfunktion.

Hall
Välkomnande hall med snyggt klinkergolv. I hallen finns bra avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor. För förvaring finns platsbyggda funkisgarderober med överskåp. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Förråd
Till lägenheten hör ett mycket bra källarförråd.