BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen/Telefonplan

Cedergrensvägen 40, vån 2

  • 2 rum och kök
  • 51 kvm
  • Såld
  • 3115
  • 345
  • 4196
Värdera din bostad

Beskrivning

FUNKISDRÖM I VÄLBEVARADE LM-STADEN!

Varmt välkomna att förälskas i denna funkisdröm i mysiga Midsommarkransen! Här nås ni av doften från nybakade bullar från Söderbergs bageri som är beläget endast ett stenkast bort. Läget är perfekt med grönskande utsikt i LM-stadens kulturminnesmärkta kvarter, som kantas av lummiga innergårdar med sirenbuskar och fläderblom. Bostaden har ett generöst ljusinsläpp från fönster i två väderstreck som i kombination med ca 2,70 m i takhöjd bidrar till en ljus och luftig känsla. Vidare erbjuds ett modernt hem med renoverade ytskikt samtidigt som flertalet originaldetaljer finns välbevarade från byggåret. Nyrenoverat badrum från 2020 med tvättmaskin och golvvärme. Charmigt ljust kök med plats för matgrupp, stort och luftigt vardagsrum med vackra fönsterbräden i teak. Behagligt sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring genom flertalet garderober både i sovrummet och bevarade originalgarderober i hallen. Dessutom finns ett stort förråd i källarplan.

Stor stabil förening med mycket god ekonomi. Medlemmarna erbjuds gemensamma utrymmen så som hobbyrum, 3 övernattningslägenheter, samlingslokal, bastu samt parkeringsplatser. Föreningen har flertalet grönskande innergårdar med odlingsmöjligheter. Sommartid finns även sittplatser och grillmöjligheter.

Här bor ni med bästa läge i mycket populära och omtyckta Midsommarkransen/Telefonplan med närhet till områdets stora utbud av caféer, bagerier, restauranger, service och kommunikationer. Mysiga och kulturminnesmärkta kvarter med massor av charm. Inom ett par minuters promenad når du även Aspudden med paradgatan Hägerstensvägen som erbjuder en härlig småstadskänsla och kantas av butiker, caféer, restauranger samt T-banestation även här.

- Bevarade originaldetaljer
- Fönster i två väderstreck
- Charmigt kök med plats för matgrupp
- Gott om förvaring och stort förråd i källarplan
- Ombyggnadspotential till en trea
- Stor stabil förening med låg belåningsgrad
- Övernattningslägenheter, bastu och festlokal i föreningen