BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen/Telefonplan

Pingstvägen 30, vån 3/3

  • 4 rum och kök
  • 57 kvm
  • 5.150.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

URBAN FYRA I POPULÄRA MIDSOMMARKRANSEN!

- Nyrenoverat kök med påkostade vitvaror
- Genomgående vacker fiskbensparkett och renoverade ytskikt
- Ombyggd med tre rymliga sovrum
- Fönster i två väderstreck
- Högt fritt läge utan insyn
- Goda förvaringsutrymmen och stort källarförråd
- Badrum med både tvättmaskin och torktumlare
- Stor förening med mycket god ekonomi
- Övernattningslägenheter, bastu och festlokal i föreningen

Varmt välkomna till denna unika och otroligt yteffektiva fyra attraktivt belägen i Midsommarkransen. Här erbjuds ett totalrenoverat hem där varje kvadratmeter nyttjas på bästa sätt. Här har inget lämnats åt slumpen utan köket är platsbyggt med påkostade vitvaror, luckor i trendigt trä och med tegel från byggnadsåret som ger karaktär utöver det vanliga. Invid köket finns gott om plats för större matgrupp. Rummet fullkomligt badar i ljus tack vare stora fönsterpartier i två väderstreck med fri utsikt över trädkronor och takåsar. Vidare har lägenheten byggts om och har nu tre sovrum i bra storlek, genomgående vacker fiskbensparkett, flertalet platsbyggda garderober, badrum med badkar och både tvättmaskin och torktumlare. Ett hem där originaldetaljer bevarats och kombinerats med modern urban design.

Brf Tele är en stor och stabil förening med mycket god ekonomi. Här finns flera gemensamma utrymmen bara ett stenkast från lägenheten så som hobbyrum, tre övernattningslägenheter, festlokal, bastu samt parkeringsplatser. Föreningen har flertalet grönskande innergårdar med odlingsmöjligheter. Sommartid finns även sittplatser och grillmöjligheter.

Här bor ni med bästa läge i mycket populära och omtyckta Midsommarkransen/Telefonplan med närhet till områdets stora utbud av caféer, bagerier, restauranger, service och kommunikationer. Mysiga och kulturminnesmärkta kvarter med massor av charm. Inom ett par minuters promenad nås även Aspudden med paradgatan Hägerstensvägen som erbjuder en härlig småstadskänsla och kantas av butiker, caféer, restauranger samt T-banestation även här.

Detta är ett hem att stoltsera med - Varmt välkomna på visning!