BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Sköntorpsvägen 111, 7 tr

  • 1 rum och kök
  • 31 kvm
  • Såld
  • 7960
  • 1380
  • 2350
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om lägenheten
Välkomna till denna optimala och väldisponerade 1,5:a belägen på populära och lugna Sköntorpsvägen 111. Här bor du på mycket välplanerade kvadratmetrar med magnifik och milsvid utsikt över Årstaviken.

Luft och rymd genomsyrar denna bostad som är belägen endast ett stenkast från levande Årsta torg. Den ljusa och rymliga hallen öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. Här finns plats för att hänga av sig i direkt anslutning till entrén. Från entrén når du lägenhetens stora klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. Här finns möjlighet till det lilla hemmakontoret. Vardagsrummet är lättmöblerat med plats för soffgrupp och matbord. Här finns också en rofylld sovalkov med utrymme för stor säng. Ljusa väggar och ekparkettgolv sätter tonen i denna bostad. Från vardagsrummet nås lägenhetens insynsskyddade och rymliga balkong med sydvästläge. Här njuter du av strålande sol från sen lunch till solnedgång. Luftigt kök med arbetsytor, gott om plats för förvaring samt matbord. Maskinellt utrustat med kombinerad kyl/frys, spis (induktionshäll) med tillhörande ugn och fläkt. Renoverat och  stambytt och helkaklat badrum med klinkergolv. Här finns skön golvvärme, dusch, handfat, wc och förvaring. Förberett för tvättmaskin.

- Milsvid utsikt
- Rymlig och inglasad balkong
- Insynsskyddad
- Hiss i huset
- Välskött förening
- Bra skick
- Årstaviken som närmsta granne
- Låg belåning
- Vindsförråd

Allmänt om föreningen
Stabil och välskött förening med ordning och reda på finanserna. Belägen endast ett stenkast från Årstaskogen, Årstaviken och Årsta torg. Utöver detta finns utsiktsplats över Södermalm där man kan njuta av solnedgången och bad. Efter badet kan man med några minuters promenad gå ner till det lokala Creperiet, restaurangen Två små svin eller Årstabo Café för att avsluta kvällen.