BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Siljansvägen 55

  • 3.5 rum och kök
  • 68.5 kvm
  • 4.750.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden - Rymlig 3,5:a i mycket gott skick
Här bor du i en klockren och rymlig gaveltrea med insynsskyddat läge. Mycket genomtänkta materialval och väl tilltagna ytor samt gott om förvaring. En lägenhet för dig som söker det extra så som rogivande omgivning, gavelläge och fri utsikt mot parkområde. En suveränt disponerad bostad med praktisk planlösning och förening med ordning och reda på finanserna.

- Gavellägenhet
- Renoverat kök
- Originaldetaljer
- Mycket bra förvaring
- Källarförråd
- Disponeras som 4 rok
- Balkong i högt och fritt västerläge
- Gedigen bostadsrättsförening 
- Mycket bra kommunikationer
- Mycket populär adress

Rumsbeskrivning
Välkomnande och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. I hallen finns gott om plats för avhängning i direkt anslutning till entrén. Invid hallen finns dessutom praktiskt och platsbyggd förvaring. Säkerhetsdörr är installerad. Väl inne i bostaden erbjuds rymligt vardagsrum med rymliga fönster i gavelläge. Rummet kan möbleras helt fritt utifrån drömmar och behov. Modernt, renoverat och rymligt kök med gott om plats för arbetsytor och förvaring. Maskinellt utrustat med kombinerad kyl/frys, induktionshäll med tillhörande ugn och fläkt samt diskmaskin. Matplats för sällskap om ca 4-6 personer. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bidrar till social samvaro. Fräscht och stambytt badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Utrustat med wc, dusch och förvaring. Ljusinsläpp från badrumsfönster. Lägenheten erbjuder tre sovrum med plats för dubbelsäng i två av dessa. 

Inglasad balkong i västerläge - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Till lägenheten hör en rymlig och inglasad balkong i västerläge. Här kan du avnjuta utsikt mot lummigt parkområde.

Allmänt om området
I detta 50-talscentrum finns det mesta man kan önska sig: välsorterad livsmedelsbutik, kaféer, blomsterhandel, konditori, gym, apotek och frisör. I restaurangväg finns det ett stort utbud med pizza, indiskt, tibetanskt, sushi, husmanskost, kolgrill och den kända restaurangen Palmyra där man äter en av Stockholms bästa kebaber. Utöver detta ligger Krogen Två Små Svin där som har vunnit flera utmärkelser och har en fantastisk uteservering på sommaren. Med cykel tar man sig till Söder på ca 10 minuter och till centralen på ca 30 min. Det är dessutom promenadavstånd till tunnelbanan (Enskede Gård, Globen och Gullmarsplan).