BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Ekfatsgatan 6, 4tr

  • 3 rum och kök
  • 77 kvm
  • Såld
  • 844
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett exklusivt och toppmodernt boende i eftertraktade Kajen 5. Attraktivt läge, precis intill Mälaren ligger denna smakfulla och verkligen perfekt planerade 3:a med stor solig balkong. 

Balkongen (9kvm) ligger med bästa solläge med sol från lunch till sen eftermiddag. Här kan ni med fördel njuta av sena sommarkvällar. Balkongen storlek gör att den kan nyttjas med matbord, loungedel eller solsängar. Välj själv hur du vill njuta av solen. 

Lägenheten har stilren och modern layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Här möts man av generösa sällskapsytor med delvis öppen planlösning med härligt ljusinsläpp och utgång till balkong. Köket och badrum är i toppskick med exklusiva och påkostade tillval. Två stora och välplanerade sovrum i ostört läge. Förvaringen är perfekt med rymlig klädkammare och flertalet garderober som rymmer säsongens alla kläder. 

Bostaden har genomgående behagliga färgval och påkostade materialval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet.  På golvet ligger vackert parkettgolv i ek och väggarna är nymålade. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med bästa läge.

Föreningen äger marken och har god ekonomi med låg belåning. I föreningen finns tillgång till garageplats, bastu och festlokal med möjlighet till övernattning. 

Här bor man med badrocksavstånd till vattnet - börja eller avsluta dagen med ett uppfriskande dopp på bryggorna. Runt hörnet finns motionsspåret runt Årstaviken med flera utegym, båtklubbar, badbryggor och caféer. Ett tryggt område med närhet till restauranger, affärer, friluftsliv samt flera förskolor, skolor och populära parker. Fantastiska kommunikationer, allt är ett stenkast bort vart du än vill bege dig. 

Anmäl ditt intresse redan idag, så återkoppla jag när det blir aktuellt med visning.