BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö - Långsjö

Vårgårdavägen 13

  • 5 rum och kök
  • 120 kvm
  • Såld
  • 11206
  • 5428
  • 9709
Värdera din bostad

Beskrivning

Förmodligen ett av Älvsjös bästa lägen! 
Här får man känslan av att bo på landet, men stadens centrum når man inom 30 minuter. Älvsjös naturreservat ligger bokstavligen runt knuten med elbelyst motionsspår, plogade skidspår, på vintern, grillplatser, rikt djur/växtliv, utsiktsberg samt goda bär- och svampgömmor. Som boende här har du också 1 minut till buss 144 som trafikerar Fruängen-Älvsjö-Gullmarsplan. Buss 141 och 163 finns också i närheten.

Det är ett gediget byggt hus som är i behov av lite renovering men i dagslägen fullt beboligt. Ägaren uttrycker det gärna som ”Huset där tiden stått still”. Andra populärt förekommande uttryck kan vara ”Oslipad diamant”, ”Hus med potential” eller ”Forma ditt eget drömboende”. Huset är hela 200 kvm stort fördelat på 120 kvm boarea, 80 kvm biarea och i dagsläget 5 rum och kök plus garage men ombyggbart till 7 rum och kök om man klarar sig utan garage.

Varma sommardagar tar man gärna cykeln till Långbro Park och stannar för en fika på det mysiga trädgårdscaféet Bakfickan eller en lunch på Långbro Värdshus. Ytterligare guldkorn i närheten är caféet Fru Marias Bak, restaurangen Aloë med två Michelinstjärnor samt restaurangen Rinos Bodega. För den som vill bada, eller åka skridskor vintertid, så finns Långsjön nära. Älvsjö är ett populärt område för alla åldrar. För de allra minsta finns populära förskolor och skolor, lekplatser, mountainbikebana och skatebana.
Flera mataffärer finns också i området, bland annat Ica på Svartlösavägen som dessutom har en deli med fullständiga rättigheter.