BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Fartygsgatan 6, 4tr

  • 4 rum och kök
  • 91 kvm
  • Såld
  • 7597
  • 1144
  • 6535
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna ljusa och fina fyra med två rymliga balkonger en för dagssol och en för kvällssol. Lägenheten har en öppen planlösning där kök och vardagsrum har ett socialt samspel. Köket är fullt utrustat och med bra arbetsytor samt gott om förvaring. Här finns all maskinell utrustning så som spis, varmluftsugn, micro, diskmaskin och dubbla kyl - och - frysskåp.


Vardagsrummet är öppet och ljust med stora insynsskyddade fönsterpartier och här man även delvis sjöutsikt. Här kan ni möblera fritt med både middagsbord, soffa samt övrig möblemang. Via vardagsrummet når du en av balkongerna med plats för utemöbler, med sjöutsikt och infravärme kan man sitta många timmar året runt.


Här bjuds även på två sovrum vända mot innergård. Master bedroom är stort och luftigt med plats för både dubbelsäng, platsbyggda skjutdörrsgarderober och arbetshörna om så önskas, utgång till den andra balkongen som är vänd i söderläge mot innergård. Det tredje sovrummet ligger i anslutning till vardagsrummet.

Totalrenoverat badrum år 2020. Helkaklat och stort badrum med både dimbara spotlights och golvvärme. Utrustat med dusch, wc, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan och förvaringsskåp.


Rymlig hall med hel elfa-inredd skjutdörrsgarderob som snyggt och prydligt rymmer ytterkläder, skor och mycket därtill.

I källaren finns det såväl tvättstuga och förråd. Föreningen har en mycket fin gemensam innergård med lekplats och boulebana samt övernattningslägenhet.

Sammantaget en perfekt fyra med två balkonger i en mycket bra förening med endast ca 7000kr lån/kvm.

- Två balkonger varav en i syd och en i norr
- Öppen planlösning
- Tvättmaskin och torktumlare
- Källarförråd finns
- Övernattningslägenhet 
- Förening med låg belåning
- Endast en minut från kommunikationer i form av buss och tvärbana