BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen

Svandammsvägen 21, markplan

  • 2 rum och kök
  • 32 kvm
  • Såld
  • 4171
  • 424
  • 1649
Värdera din bostad

Beskrivning

Beskrivning

MIDSOMMARKRANSENS BÄSTA LÄGE! 

- Föreningen har en gemensam takterrass
- Lägenheten är uppmätt till 60 kvm två rum och kök, uppdelat i 32 kvm boa och 28 kvm bia
- Fönster i två väderstreck
- Stort sovrum med plats för dubbelsäng, arbetshörna och flertalet garderober
- Stilrent badrum, helkaklat och stambytt (2016) med tvättpelare och golvvärme
- Fräsch kök med diskmaskin och bra arbetsytor
- Stabil förening som äger marken och nyligen extraamorterat 3 miljoner på lånen och bundit om räntorna väldigt fördelaktigt
- Endast 50 meter till Midsommarkransens centrum, matbutik och tunnelbana

Varmt välkomna till denna ljusa och fint renoverade tvåa attraktivt belägen i idylliska Midsommarkransen. Bostaden utmärker sig med ett behagligt ljusinsläpp genom fönster i två väderstreck samt en härlig takhöjd om ca 2,70 meter. Vidare erbjuds ni ett fräscht kök renoverat 2016, ett stilfullt och stambytt badrum renoverat 2016, ett rogivande sovrum i generös storlek samt en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Lägenheten är i genomgående toppskick med en hög standard, utöver ovannämnda renoveringar så gjordes spackling och målning av hela lägenheten 2020. I lägenheten finns alla tänkbara moderna bekvämligheter som diskmaskin, golvvärme och tvättmaskin/torktumlare.

Brf Maskrosen 3 är en stabil och trygg förening som äger marken. Föreningen har 3 st hyresrätter kvar (=stort dolt, positivt kapital) och har en hyreslokal som genererar goda intäkter. De har under 2021 sålt en hyresrätt och kunnat extraamortera ca 3 miljoner. Föreningens medlemmar har tillgång till en grönskande trädgård samt en takterrass med vacker utsikt över Stockholm.

Här bor ni mitt i hjärtat utav Midsommarkransen med endast 50 meter till centrum där det kryllar av trevliga restauranger, mysiga caféer och charmiga butiker. Kommunikationerna är utmärkta och tunnelbanan tar er vidare till Södermalms härliga puls på endast fem minuter och till T-centralen på 14 minuter.