BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Siljansvägen 85

  • 2 rum och kök
  • 59 kvm
  • Såld
  • 3295
  • 850
  • 3020
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden - Gavellägenhet med lummig och rogivande omgivning
Väldisponerad och fräsch Årstapärla endast ett stenkast från Årsta torg och Årstaviken. Här bor du i en gedigen och välskött bostadrättsförening med låg belåning. En suveränt disponerad bostad med hög standard och fantastiskt ljusflöde. Utöver detta erbjuds även rymlig balkong med soligt och skyddat läge.

- Mycket bra förvaring
- Källarförråd
- Renoverat kök
- Stambytt badrum
- Bevarade fönsterbrädor i original
- Balkong i sydvästläge
- Gedigen bostadsrättsförening med låg belåning
- Mycket populär adress

Rumsbeskrivning
Välkomnande, rymlig och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterade rum. Här erbjuds gott om plats för avhängning i direkt anslutning till entrén. Ljust och rymligt kök med gott om plats för arbetsytor. Maskinellt utrustat med kombinerad kyl och frys, häll med tillhörande ugn och diskmaskin. Väl tilltagna ytor och praktisk samt genomtänkt förvaring. Invid köket finns matplats för sällskap om ca 4 personer.  Lättmöblerat och ljust vardagsrum med stora fönsterpartier i gavelläge. Här finns gott om plats för soffgrupp, matplats och övrig möblering så som tv-möbel. Lägenheten erbjuder rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och extra möblering så som byrå eller sängbord. I sovrummet finns en rymlig klädkammare. Stambytt, helkaklat och fräscht badrum med klinkergolv. Utrustat med wc, dusch förvaring, tvättmaskin och handfat. Ljusinsläpp från badrumsfönster. 

Allmänt om Siljansvägen
På Siljansvägen bor du mitt i hjärtat av Årsta. Här erbjuds ett stort utbud av restauranger, service och kommunikationer. Från lägenheten nås Årstaviken med några minuters promenad. Här finns härliga promenad- och joggingtråk och badbryggor. Du kan dessutom cykla till Södermalm på ca 10-15 minuter. Ett optimalt läge med småstadskänsla och med närhet till Stockholm city.