BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Järla Sjö

Järla gårdsväg 29, 5 tr

  • 1.5 rum och kök
  • 44 kvm
  • 3.150.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna underbara 1,5:a högst upp i huset med vindskaraktär i populära Järla Sjö. Här bor du med insynsfritt läge, balkong i sydvästläge, sjöglimt och härligt ljusinsläpp!

Lägenheten kännetecknas av sina ljusa fräscha ytskikt som i kombination med de stora fönsterpartierna ger lägenheten ett härligt ljus och charm. Lägenheten har ett trevligt kök med köksluckor i vitt och kakel i vitt. Vitvaror såsom inbyggnadsugn, fläkt, kyl/frys och diskmaskin. I köket ryms matplats för 4 personer intill trevligt stort fönster. Vardagsrummet är  ljust och stort med högt i tak och utgång till balkong. Balkongen ligger med fantastisk utsikt över området Järla Sjö och härligt solläge där du njuter av solen fram till sen kväll. Snedtaket tillsammans med två stora takfönster ger en häftig vindskaraktär. Här ryms soffgrupp och tv-möbel. Sovrummet har en platsbyggd dubbelsäng med förvaring under. Här finns även mycket bra förvaring i klädkammare intill. Det rymliga badrummet är helkaklat och här finns badkar, tvättmaskin och torktumlare, toalett, handfat med kommod och handdukstork. Trevlig hall med plats för avhängning och förvaring.

Lägenheten ligger i lugna och fina Järla Sjö med badrocksavstånd till badplats och båtklubb. Vackra promenadstråk och joggingspår i omkringliggande natur. Nära Nacka naturreservat, friluftsområdet Hellasgården. Nära till butiker och torg. Bra kommunikationer via buss till slussen på 10-15 och eller med Saltsjöbanan till Sickla eller hela vägen ut till Saltsjöbaden.  Även tunnelbanans blå linje kommer och räknas va klar 2030.