BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Västra skogen /Solna

Infanterigatan 19, 4tr

  • 4 rum och kök
  • 98.5 kvm
  • Såld
  • 6220
  • 1307
  • 3947
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu har ni chansen att förvärva denna välplanerade 4:a med genomgående planlösning med fönster i två väderstreck som bidrar till ett fint ljusflöde i alla rum. Med lite färg på väggarna och ett nytt kök kan detta bli ett riktigt fint boende!

Lägenheten har två balkonger, en extra stor om ca 10 kvm med härlig eftermiddagssol och en mindre med morgonsol. Båda har plats för både bord och stolar samt planteringar.  Balkongerna är inglasade och blir till ett extra rum under varmare delar av året. Lägenheten har tre bra sovrum med plats för både säng och förvaringsmöbel. Kök med goda förvaringsmöjligheter bakom över -och underskåp. Naturlig matplatsdel invid fönster med plats för stort matbord. Från köket nås det rymliga vardagsrummet som rymmer både soffdel och matsalsdel. Utgång till den ena balkongen. Bra hall med goda avvägning- och förvaringsmöjligheter bakom originalgarderober. Vidare in i den möblerbara inre hallen finns ytterligare garderober samt en rymlig klädkammare. Stambytt helkaklat badrum med dusch samt en gäst wc. 

Här bor du i en populär och stor förening som äger sin mark, 746 bostadsrätter och endast 2317 kr/kvm i lån. Det finns både parkeringsplatser och garage, gemensam tvättstuga, cykel- och barnvagnsförråd, lokal för medlemmarna att nyttja, återvinningsrum samt trevlig gemensam trädgård. 

Läget är optimalt med direkt närhet till vackra Mälaren och Pampas Marina som erbjuder både bad och båtliv med badbryggor, parkområde och promenadstråk. I närheten finns butiker, trevliga restauranger, caféer, bageri, service, shopping och fler träningscenter. Stora parkområden i närheten av bostaden och med en kort promenad finns Karlberg, Huvudsta 4H-gård, Hufvudsta ridskola och Huvudstabadet. Trevliga lekplatser finns för barnen och förskola finns i området.

Solna centrum ligger en kort promenad bort med ett rikt utbud av butiker, restauranger och annan service. I området finns en välsorterad ICA-butik. Du har nära till både T-banan Solna C och Västra skogen som tar dig in till Stockholms city inom ca 7 minuter, det finns också flertalet bussar som trafikerar längs gatan utanför. Med bil tar du dig på bara några minuter över till Kungsholmen, Vasastan och enkelt kör du ut via pampaslänken på E4:an som tar dig både norr-och söderut.

- Renoveringschans
- Högt läge
- Två balkonger
- Fönster i två väderstreck
- Badrum och separat wc
- Hiss i huset
- Bra förvaring
- Två förråd som tillhör lägenheten
- Stabil Brf
- Nära naturen
- Klockrena kommunikationer
- Närhet till Mälaren och Pampas Marina
- Perfekt för den stora familjen
- Närhet till Solna C och Stockholm C

Ett perfekt boende för hela familjen - varmt välkomna på visning!