BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bromma / Traneberg

Sareksvägen 9

  • 2 rum och kök
  • 50 kvm
  • Såld
  • 9565
  • 2646
  • 8517
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna väldisponerade lägenhet i trivsamma Traneberg, ett trivsamt boende nära Stockholms innerstad med en lugn omgivning. Direkt charmig grönska utanför huset på en lugn och stillsam gata.
Generöst tilltaget vardagsrum med öppen spis och gott om utrymme för såväl soffgrupp som matplats. Härifrån tar du dig ut på lägenhetens balkong med sol stora delar av dagen. Vidare finns köket separat med egen matplats. Köket är utrustat med allt du behöver och gott om förvaring. Kyl&frys, diskmaskin samt spis med ugn och fläkt. 
Fräscht badrum med dusch, toalett, handfat samt badkar. Vill man byta ut badkar mot tvättmaskin och duschväggar eller liknande är det ett enkelt ingrepp som många redan gjort. Vidare finns master bedroom med plats för dubbelsäng samt  otroligt rymlig platsbyggd garderob.

Lägenheten har alla klassiska Tranebergsdetaljer så som härliga fönsternischer högt i tak och härliga fönsterbrädor i marmor.

Tranebergs naturliga karaktär visar sig ofta här med den lummiga baksida där det ofta huserar en rådjursfamilj som bidrar till den grönskande känslan, trots närheten till innerstaden!

Brf Snasahögarna 8 är en väldigt trevlig förening med 18 lägenheter, samt en lokal som eventuellt kommer konverteras till en bostadsrätt. Mycket välskött ekonomi och en fastighet i mycket gott skick. Föreningen förfogar över tvättstuga, gemensamt förråd, en trevlig uteplats med möbler och grill samt förråd till alla lägenheter.

- Balkong i sydväst läge
- Spektakulärt låg avgift
- Öppen spis
- Ostört läge på lugn gata
- En av områdets bästa föreningar
- Några minuter till tunnelbanan
- Dubbla förråd
- Generös planlösning!

Varmt välkomna till ett charmigt boende i lugn miljö med Mälaren som närmsta granne! Genomgående välplanerat boende i ett lugnt område endast en kortare promenad till centrala Stockholm. Lägenheten tillhör en stabil förening med ordnad ekonomi och en väl rustat fastighet. Var god kontakta mäklaren för mer information