BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Johanneshov

Skulptörvägen 6, 2tr

  • 2 rum och kök
  • 52 kvm
  • Såld
  • 1004
  • 94
  • 2640
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna charmiga funkistvåa på attraktiv adress intill både Globen och Gullmarsplan. Lägenheten har ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier och en genomgående planlösning. Balkong mot lugn gata med solsäkert söderläge. 

När ni kliver in genom dörren möts ni av en välkomnande entré med plats för både hatthylla och skoställ. Mittemot ligger det stambytta badrummet med dusch. Köket är rymligt med plats för matbord och stolar för det stora middagssällskapet. Goda förvaringsmöjligheter i över- och underskåp och bra arbetsyta på bänk. Köket ligger insynsskyddat med utsikt mot grönskande träd. Charmigt, luftigt vardagsrum med plats för både soffdel och annat möblemang om så önskas. Utgång till härlig balkong i söderläge. Stort sovrum med god förvaring i djupa originalgarderober. Till lägenheten hör ett källarförråd. 

Sammanfattningsvis är detta en klockren lägenhet med närhet till både kommunikationer och natur i ett attraktivt område med cirka två minuter från Globens tunnelbanestation och tre minuter från Gullmarsplan kommunikationsnav. Till Södermalms citypuls tar man sig till fots på cirka 20 min eller med cykel på mindre än 10 minuter. 

- Välplanerad tvåa
- Möjlig 3:a 
- Balkong i söderläge
- Stambytt badrum
- Bredband ingår i månadsavgiften
- Ett stenkast från kommunikationer
- Närhet till Årstavikens vatten 
- Gångavstånd till Södermalm

Varmt välkomna till denna charmiga tvåa!