BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Örby slott/Älvsjö

Örby Slottsväg 42A, vån 1

  • 4 rum och kök
  • 74 kvm
  • Såld
  • 3807
  • 662
  • 3668
Värdera din bostad

Beskrivning

Oslagbart balkongläge mot en vacker park! I en lågt belånad förening finns nu möjlighet att förvärva denna smart planerade lägenhet. På andra våningen hittar ni ingången till denna fantastiska bostad. Hallen är välkomnande med goda avhängningsmöjligheter. Till vänster hittar ni till köket som är öppet mot vardagsrummet.
Stilrent kök med full köksutrustning och bra arbetsyta. I den luftiga delen mellan kök och vardagsrum ryms ett stort matbord för ett större sällskap, perfekt för stora middagar!
Det nuvarande vardagsrummet har tidigare varit ett sovrum. I vardagsrummet ryms en soffgrupp, tv-möbel etc. Trevligt ljusflöde längs kök och vardagsrum tack vare de stora (och nyligen bytta) fönsterpartierna. 
Vidare in i bostaden finner ni det gamla vardagsrummet som idag är uppdelat i två delar. På golvet ligger ett fint fiskbensparkett i original med målade väggar. Det är även här utgången till den fantastiska balkongen finns. Utsikten är helt fri utan insyn. Balkongen ligger i syd-väst med sol från förmiddag till kväll. Här kan man beskåda många vackra solnedgångar!
Från den inre hallen finner ni anslutning till en rymlig klädkammare, badrummet, gäst-wc:n och även det större sovrummet. 
Badrummet är helkaklat med dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Det finns även ett fönster för vädring. 
Till höger om entrén finns en mindre hall med ingång till det större sovrummet som ligger lite separat. Här ryms en större säng, skrivbord eller annat önskat möblemang. I sovrummet finns en inbyggd garderob med goda förvaringsmöjligheter. Gäst-wc:n ligger i anslutning till det stora sovrummet. Lägenheten har två ingångar varav ena ligger närmast wc:n. Detta är perfekt för generationsboende eller uthyrning.