BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Magasinsgången 5

  • 2 rum och kök
  • 73 kvm
  • Såld
  • 11871
  • 60
  • 8856
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna riktigt spektakulära hörn-etagelägenhet i etage på Kvarnholmen högst upp i huset! Här bor du med panoramafönster från golv till tak på båda våningsplanen med magiskt ljusinsläpp från två håll. Fantastisk utsikt över Stockholms inlopp helt utan insyn. Stor balkong där du njuter av kvällssolen och de båtar som passerar.

Lägenheten är på 2 rum och kök om 68 + 5 kvadratmeter fördelat på två plan i etage med fantastisk panoramavy från hela bostaden. Lägenheten har en social öppen planlösning och högt i tak. Modernt kök med härlig utsikt mot centrala Stockholm och Gröna Lund. De stora fönsterna sträcker sig över båda våningsplanen vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp och oslagbar känsla helt utan insyn. Den vackra trappan tar oss upp till lägenhetens övre plan där det stora sovrummet finns. Även här slås man av ljuset och utsikten. Här har man valt att öka bostadsytan med 5 kvm genom att bygga ett glasgolv som gör att ljuset behålls men ytan blir större. Sovrummets panoramafönster har en fjärrstyrd mörkläggningsgardin. I anslutning till sovrummet finns en praktisk klädkammare med fönster samt ett helkaklat badrum med fina materialval, dusch med glasväggar, vägghängd toalett, kombinerad tvätt och tork och vacker infälld hylla. På nedervåningen finns den rymliga möblerbara balkongen där man njuter av kvällssolen och utsikten helt ostört. Lägenheten är genomgående i mycket gott skick med påkostade materialval. Hela bostaden har vackert parkettgolv och vitmålade väggar.

I föreningen finns flertalet faciliteter; högst upp i den del som kallas Fyrtornet ligger lounge där man nu skapat arbetsplatser för de boende och här finns även relax med bastu. I den glasade bron som binder ihop Fyrtornet med bakomliggande huskropp ligger en föreningslokal. Även en övernattningslägenhet finns att tillgå och under markplan finns garage i tre plan.

Välkommen på visning, ett boende som måste upplevas på plats!