BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Maria

Hornsgatan 63, 4,5tr

  • 2 rum och kök
  • 48 kvm
  • Såld
  • 7019
  • 1520
  • 8759
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna vackra sekelskifteslägenhet i fastighet från 1910. Belägen i del av huset som ligger mellan två gårdar vilket inbringar ett lugn, mitt i staden. Här bor du på ett eget våningsplan som återger en härlig karaktär för bostaden. Under sommarhalvåret avnjuter ni er lunch eller varför inte middag på balkongen som ligger högt upp i huset med bästa solläge, mot den härliga gården. Slå dig ned och njut! Vackra sekelskiftesdetaljer så som plankgolv i original, högt i tak, spegeldörrar i kombination med ett härligt ljusinsläpp från två väderstreck som skapar en fantastisk rymd i hela lägenheten. Helkaklat badrum i stilren design. Gemytlig förening med låg avgift och god ekonomi.

I denna unika lägenhet finner ni en optimal planlösning med ett stort och luftigt kök, här ges matplats för upp till 4-6 personer samt goda förvaringsmöjligheter bakom vita skåpluckor. Här finns det gott om arbetsyta via svart bänkskiva i sten med ett klassiskt vitt kakel som stänkskydd. Köket har all maskinell utrustning så som kyl och frys, spis, ugn, fläkt och diskmaskin. Vardagsrummet är ljust och lättmöblerat. Härifrån nås den idylliska balkongen, solen når balkongen under förmiddagen och stannar till kvällen. Här kan ni inta både lunch och middag under sommartid.
Från vardagsrummet når du det rogivande sovrummet som har gott om plats för dubbelsäng och arbetsplats. Förvaringen har du via stor garderobsvägg som är platsbyggd. Entrén har goda avhägningsmöjligheter för ytterkläder och knyter ihop bostaden på ett trevligt sätt. Badrummet är helkaklat. Här finns dusch, handfat, spegelskåp, WC samt tvättmaskin o torktumlare.

Detta är sammantaget en sekelskiftesdröm som passar både singeln och paret i ett av Södermalm mest eftertraktade kvarter. Måste upplevas på plats!

Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett vindsförråd.

Detta vill du inte missa!

- Sekelskiftesdetaljer så som plankgolv, högt i tak och spegeldörrar
- Belägen i hus mellan två innergårdar.
- Solig balkong högt upp i huset mot innergård
- Gott om förvaring
- Förening med god ekonomi
- Stenkast från Mariatorget