BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Saltsjöbaden

Vinterbrinksvägen 49, 2tr

  • 2 rum och kök
  • 68.3 kvm
  • 2.500.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Centralt läge i en av Nackas mest stabila bostadsrättsföreningar. Hiss ner till varmgarage, stort förråd i direkt anslutning till bostaden, stor balkong, solceller på taket, bergvärme, stambytt, nya fönster, låg belåning om ca 4200 kr per kvadratmeter. Här är det ordning och reda! Lägg därtill att bostaden är i mycket fint skick, bara att flytta in!

 

Granne med skogen, men ändå bara ca 650 meter till affären! Stor härlig tvåa högt upp i huset med väl tilltagen balkong i väster. Läget i huset ger en väldigt ljus bostad helt utan insyn. Härlig grönska både mot gården och mot skogen.

Välkomnande hall med plats för arbetshörna. Plastmatta/vinylgolv och målade väggar.

Rymligt och ljust badrum med fönster. Våtrumsmatta på golv, på väggarna är det kakel i duschzon och målade väggar i övrigt. Utrustning: dusch, toalett, handfat, tvättmaskin, torktumlare.

Rejält kök med mycket skåp och bra arbetsytor. Vita klassiska köksskåp. Trivsam matplats vid fönster. Utrustning: spis, fläkt, kombinerad kyl/frys. Plastmatta/vinylgolv och målade väggar.

Generöst vardagsrum som ger plats till både soffgrupp och matsalsmöblemang. Parkettgolv och målade väggar. Utgång till den mysiga balkongen i västerläge, som har fin utsikt över den grönskande innergården. På balkongen finns gott om plats för både möblemang och odlingar.

Sovrummet är lagom stort för dubbelsäng, sängbord och ett par extra fåtöljer. God klädförvaring i hela sex inbyggda garderober. Plastmatta och målade väggar.