BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarbyhöjden/Skärmarbrink

Nathorstvägen 38

  • 2 rum och kök
  • 64 kvm
  • Såld
  • 7299
  • 1438
Värdera din bostad

Beskrivning

Redan när man kliver in i bostaden så upplever man rymden i denna välplanerade och ljusa tvåa högt upp i husets gavel! Det som gör lägenheten så lätt att älska är känslan det ger av både gammalt och modernt, närhet till södermalm och naturen, stor och inglasad balkon med sol större delen av dagen och framförallt ett toppenläge med endast 3 min från Skärmarbrinks tunnelbana.

Huset ligger i suterräng vilket ger högt och grönskande läge på balkongen som dessutom ligger i ett soligt sydvästläge. Vardagsrummet kan med fördel delas av för att få ytterligare ett sovrum, se det alternativa planlösningen. 

På Nathorstvägen 38 bor du i en välskött bostadsrättsförening med ordning på ekonomin, tillgängliga parkeringsplatser samt med naturen runt knuten. Det är tio minuters promenad till badklippor vid Sickla sjö och till bryggor och caféer i Hammarby sjöstad. Det är också gångavstånd till Finn Malmgrens plan där det mesta finns: stor Coop-butik, apotek, gym, blomsteraffär, café, restauranger, 7/11 samt närhet till T-banan som tar dig in till Södermalm på 4 minuter.

Helt klart ett hem att trivas i!
Välkommen på visning.