BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högalid - Södermalm

Zinkens väg 69, 3tr

  • 2 rum och kök
  • 63 kvm
  • Såld
  • 3476
Värdera din bostad

Beskrivning

Med himlen runt hörnet och utsikt över Tantolundens grönska finns denna ljusa hörnlägenhet i behov av kärlek. Bostaden är i originalskick och i behov av en hjälpande hand att återfå sin forna glas. Lägenheten är högt och fritt belägen utan insyn med en generös balkong. Här kan alla årstiderna skådas direkt från bostaden.  Badrocksavstånd till stranden och bryggorna vid Mälarens glittrande vatten. Möjligt att bygga om till 3 rok. Se alternativ planlösning.

Vardagsrum
Vardagsrum med härlig känsla av ljus och rymd med dess stora fönsterytor i soligt söderläge med fri utsikt och generöst ljusinsläpp. I rummet finns det gott om plats för såväl matrumsmöbler samt vardagsrumsmöblemang.

Balkong
Rymlig och avskild balkong högt upp i huset och blickar ut över kolonilotter, träd och grönska. Det finns ingen trafik som stör. Balkongen blir en förlängning av lägenheten och den tilltagna storleken inrymmer ordentliga balkongmöbler samt plats för odlingsprojekt. 

Kök
Stort och kök med vita köksluckor och generös arbetsbänk. Här finns massor av utrymme för förvaring i både över- och underskåp. I köket finns en stor matplats med utrymme för 6-8 matgäster. Utrustat med kyl/frys, elspis, samt köksfläkt. Inga av vitvarorna är funktionstestade.

Sovrum
Det stora sovrummet i hemmet är beläget mot Tantolundens lummiga grönska. Här är insynsfritt, tyst och rofyllt. Det finns plats för dubbelsäng, nattduksbord och flertalet garderober.

Badrum
Förvärvaren ansvarar för att badrummet renoveras av auktoriserad våtrumsbehörigt företag enligt gällande branschregler innan det tas i bruk. Slutbesiktning kommer att utföras av föreningen efter utförd renovering. 

Klädkammare
Från hallen nås bostadens rymliga klädkammare.

Förråd
Till bostaden hör ett förråd.