BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Fredriksdalsgatan 16, 6tr

  • 4 rum och kök
  • 96.5 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Fantastisk ljus och modern fyra näst högst upp med stor balkong med lite sjöglimt och dessutom i soligt sydvästläge. Genomgående planlösning med vitlaserad enstavsparkett och släta vita väggar och med en imponerande takhöjd om ca 3m vilket medför ett otroligt ljus och rymd i hela lägenheten.

Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter i form av hatthylla och garderober. Plats för mindre hallmöbel finns. Här har man tänkt till och placerat sovrumsdelen mot innergård med fönster i öst. Det stora rummet rymmer lätt en dubbelsäng och skrivbord eller byrå vad man än önskar samt två mindre sovrum som blir perfekt barnrum, arbetsrum eller gästrum. Förvaringsmöjligheterna är välplanerade med skjutdörrsgarderob i det stora rummet som går hela vägen upp till tak och i ett av andra två finns en rymlig klädkammare. 

Trevlig social och inbjudande planlösning mellan kök och vardagsrum som blir en naturlig plats för hela familjen att umgås i. Köket är nyrenoverat 2020 är fulltutrustat med kvalitativa vitvaror från Siemens som induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn, kyl, frys samt inbyggd diskmaskin. Bänkskiva i tålig kvartskomposit i brunt med snyggt vitt kakel som bryter av som stänkskydd. Den praktiska köksön både delar av vardagsrum och kök men ger även extra arbetsyta för den som älskar att laga mat. Stor matplats finns invid fönsterparti och i vardagsrummet rymmer lätt både stor soffgrupp, bokhylla och mediamöbler. Vidare finner ni utgången till balkongen som vetter i soliga sydvästläge med lite sjöglimt ner mot kajen och Södermalm.

Perfekt planerad fyrarummare med stilrena och tidlösa materialval. Här bjuds dessutom på två badrum varav ena med tvättsektion med tvättmaskin och torktumlare.

Denna lägenhet har verkligen allt och ligger dessutom på ett mycket attraktivt läge i Hammarby Sjöstad med närhet till både natur, båtliv och Södermalm citypuls. Kommunikationerna finns i form av både buss, tvärbana och båt. 

- Vån 6/7
- Soldränkt balkong i sydväst
- Generös takhöjd om ca 3m
- Exklusivt kök från 2020 med köksö 
- Två badrum
- Stort källarförråd
- Vitlaserad plankgolv
- Ett stenkast från Södermalm