BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Örby Slott

Gimmerstavägen 10

  • 3 rum och kök
  • 57 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt
Välkommen till en välplanerad, ljus och härlig gavel-3:a i trivsamma och populära Örby slott. Här finner ni ett bl. a. ett rymligt vardagsrum med utgång till en mysig balkong, kök med matplats för 4 – 5 personer, två bra sovrum och ett badrum med fönster.
Lugnt och fint område med mycket grönska. Vackra Örby Slottspark ligger endast ett stenkast bort. Mycket bra kommunikationer med bussar till flera knutpunkter samt promenad- och cykelavstånd till Älvsjö station med pendeltåg. Mycket välskött förening där man äger marken.

Vardagsrum
Ljust rymligt vardagsrum med fönster i två väderstreck och utgång till balkong. Det är ekparkett på golvet och väggar i harmonisk milda färger. Vardagsrummet är stort nog för både soffgrupp och matplats.

Balkong
Balkong i fritt läge med trätrall på golvet och plats för ett cafébord och två stolar. En härlig plats en varm sommardag.

Kök
Ljust trevligt kök med bra skåpförvaring och matplats stor nog för 4 – 5 personer. Utrustningen består av spis, diskmaskin samt kyl och frys. Också här väggar i mild harmonisk färg.

Sovrum 1 och 2
Två bra sovrum med milt färgsatta rogivande färger. Sovrum 1 ligger i anslutning till klädkammaren.

Badrum
Ljust badrum med kakel på väggarna, plastmatta på golvet och fönster för bra ljusinsläpp och vädringsmöjlighet. Badrummet är stambytt. Utrustningen består av wc, handfat, badrumsskåp med spegel och belysning samt badkar och handdukstork.

Hall
Välkomnande hall med milt färgsatta väggar, parkettgolv och bra plats för ytterkläder och skor. 

Klädkammare
Klädkammare för bra förvaring.

Övrigt
Säkerhetsdörr.