BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Globen/Johanneshov

Konstgjutarvägen 28

  • 3 rum och kök
  • 62 kvm
  • Såld
  • 4126
  • 328
  • 6999
Värdera din bostad

Beskrivning

Attraktivt läge nära T-bana och grönområden. Fungerande öppen spis och balkong mot Globen. P-plats ingår!

Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade gaveltrea med en balkong med utsikt mot Globen. Läget är optimalt med ett stenkast från kommunikationer, Globens shopping, Årstaviken samt närheten till pulsen på Södermalm. 

När du kliver in genom säkerhetsdörren möts du av en bra hall med plats för avhängning i form av hatthylla samt två garderober för ytterligare förvaring. Genomgående vitmålade väggar och parkett på golv. 

Köket (2016) är yteffektivt med goda förvaringsmöjligheter bakom gråa skåpsluckor med bänkskiva i ek. Alla bekvämligheter finns såsom gashäll med ugn, fläkt, kyl/frys och diskmaskin. I köket finns plats för ett mindre bord och stolar invid fönster eller en avlastningsbänk om så önskas. 

Lägenheten har två sovrum. Det ena med plats för dubbelsäng, garderob, nattduksbord, förvaringsmöbel samt mindre skrivbord. Det mindre sovrummet är perfekt som barnrum eller arbetsrum. Här finns också två garderober för ytterligare förvaringsmöjligheter. Utgång till balkong med med härlig förmiddagssol fram till efter lunch och utsikt mot Globen.  

Ljust och luftigt vardagsrum tack vare stora fönsterpartier. Gott om plats för både matsalsbord och soffgrupp samt tv-möbel. Trevligt rum med charmig öppen spis. Stambytt badrum med badkar och praktiskt med vädringsfönster. Lägenheten har en genomtänkt planlösning med välutnyttjade kvadratmetrar. 

Sammanfattningsvis en mycket trevlig trea på populära Konstgjutarvägen, endast en minut från kommunikationer som tunnelbanan och tvärbanan. Ett par minuter därifrån till fots ligger Gullmarsplan där trafikerar tunnelbanans samtliga gröna linjer, flertalet bussar och tvärbanan. Med cykel tar det mindre än 10 min att ta sig till Söders citypuls.

Har du bil är läget perfekt, med Södra länken och Årstabron alldeles inpå tar du dig snabbt och smidigt vart du än vill i Stockholm. 

Välkommen på visning!

- Gavelläge
- Öppen spis 
- Balkong med utsikt mot Globen
- Ljus och välplanerad
- Fiber 
- Parkeringsplats ingår (går att hyra ut)
- Stenkast från Globens galleria
- Nära kommunikationer