BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Örby-Älvsjö

Turingevägen 102

  • 5 rum och kök
  • 136 kvm
  • Såld
  • 4388
  • 752
  • 13937
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till ett mycket fint och utbyggt gavelradhus i vackra villaidyllen Örby! Ett hus med fantastiskt söderläge i direkt anslutning till samfällighetens grönområde! Här finns ett trivsamt gavelradhus i 2 våningar med totalt 136 välplanerade kvadratmeter, stora sociala ytor och med en värmande braskamin. Entréplan med stort vardagsrum och matrum, ett utbyggt kök vilket gör det möjligt att få plats med en ordentligt matplats. Vidare finns en bra hall med mycket förvaring, separat WC och en praktisk tvättstuga. I direkt anslutning till kök och vardagsrum, finns en helt underbar och stor altan i söderläge. Här är det möjligt att njuta av solen från förmiddag ända fram till kvällen under den ljusa tiden på året. Friköpt tomt om 242 kvm med lättskött gräsmatta och en häck som bidrar till minimalt med insyn. Utanför altanen och tomten finns samfällighetens stora äng med optimala förutsättningar för lek och avkoppling. Övre våningsplanet erbjuder tre mycket bra sovrum, stort badrum samt ett extrarum som kan nyttjas som bra hemmakontor, gästrum eller som en walk-in-closet. I anslutning till entrén finns ett praktiskt isolerat förråd med plats för exempelvis cyklar, gräsklippare mm. Ett radhus för hela familjen att verkligen trivas i.

Husets läge har närhet till det mesta, bra kommunikationer, skola/förskola en kort promenad bort och grönskande omgivningar samt i ett område utan genomfartstrafik. Fastigheten har under åren underhållits och är i gott skick. Garage i länga med plats för en bil samt en gemensam parkering utomhus för de boende i samfälligheten.


Entréplan

Hall
Välkomnande hall med massor av plats att hänga av sig och förvaring med skjutdörrsgarderob. Praktiskt med värmegolv i klinker. Hallen leder vidare in till vardagsrum och kök med matplats. Från hallen nås även tvättstuga och separat toalett.

Kök
Balingslövs-kök i björk med fin bänkskiva i granitsten. Renoverat 2000 i samband med utbyggnaden av köket. Även här är det ekparkettgolv med golvvärme. Mycket bra arbetsytor och förvaring. Genom utbyggnaden finns utrymme för en ordentlig matplats framme vid fönster och utgång till altanen. Full maskinell utrustning med rostfria vitvaror.

Vardagsrum med Matrum
Underbart vardagsrum med stora öppna ytor och intilliggande matrum. Större öppningar både mot köket och hallen vilket ger en känsla av öppen planlösning. Hela rummet ger en härlig känsla av luft och rymlighet. Här är det också möjligt att med enkla medel göra ett extra sovrum av matrummet. Även med ett extra sovrum, ger det öppna och bra ytor. En trevlig detalj är den fina braskaminen som ger värme och skapar trivsel.

Övre plan

Sovrum 
Tre mycket fina sovrum, där två sovrum vetter mot söder med utgång till den stora balkongen som har en underbar utsikt över intilliggande grönområde. Det större av sovrummen har flertalet garderober och en stor klädkammare med plats för mycket förvaring. Klädkammaren renoverades 2016 med laminatgolv, ommålning och Elfa-inredning kombinerat med platsbyggd. Där finns även uppgången till vinden med stora förvaringsmöjligheter. Det tredje sovrummet vetter mot radhusets entrésida. Även detta har ett lugnt och ljust läge.

Badrum
Stort och rymligt badrum med helkaklade väggar och värmegolv av klinker. Renoverades 2000. Här har finns hörnbadkar (jacuzzi), WC, stort handfat med kommod, spegelskåp samt högskåp intill. Allt som går att önska av ett praktiskt och bra badrum!

Klädkammare/kontor
Perfekt utrymme som kan göras till litet rum som är möjligt att användas efter behov, exempelvis som en stor rymlig klädkammare, möjlighet till gästsovplats eller varför inte som ett bra hemmakontor.