BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Sköntorpsvägen 126, 7 tr

  • 1 rum och kök
  • 43 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden - Högt upp i huset.
Här erbjuds en klockren Årstapärla i gott skick. Belägen i populär och gedigen bostadsrättsförening. Här bor du på lugn gata endast ett stenkast från Årsta torg.

Välkomnande och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. Här erbjuds gott om plats för avhängning i direkt anslutning till entrén. I hallen finns dessutom rymliga garderober med som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Kök med gott om plats för arbetsytor. Maskinellt utrustat med kombinerad kyl och frys, spis tillhörande ugn. Väl tilltagna ytor och praktisk samt genomtänkt förvaring. Matplats för sällskap om ca 4 personer. Rymligt och helkaklat badrum med klinkergolv. Utrustat med wc, badrum och handfat. Rymligt, insynsskyddat och lättmöblerat vardagsrum. Här erbjuds mycket generöst ljusinsläpp tack vare stort fönsterparti med magisk utsikt över Stockholm. Här finns gott om plats för säng, soffgrupp, matplats och övrig möblering så som tv-möbel och bokhylla. 

- Högt upp i huset
- Bevarat original
- Insynsskyddat läge
- Källarförråd
- Populär adress
- Centralt belägen

Allmänt om området
Med cykel tar man sig till Söder på ca 15 minuter och till centralen på ca 30. I detta 50-talscentrum finns det mesta man kan önska sig: välsorterad livsmedelsbutik, kaféer, blomsterhandel, konditori, gym, apotek och frisör. I restaurangväg finns det ett stort utbud med pizza, indiskt, tibetanskt, sushi, husmanskost, kolgrill och den kända restaurangen Palmyra där man äter en av Stockholms bästa kebaber. Utöver detta ligger Krogen Två Små Svin där som har vunnit flera utmärkelser och har en fantastisk uteservering på sommaren.