BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sickla - Ekudden

Ekuddsvägen 8F

  • 1 rum och kök
  • 32 kvm
  • 2.275.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Optimalt planerad studioetta - Bara 1 740kr i avgift - Egen mysig uteplats - Insynsskyddat läge med egen ingång - Lättillgängligt källargarage - Generöst rymligt förråd precis utanför dörren - Gångavstånd till natur, bad och shopping - Exceptionellt välskött och modern förening med god ekonomi

Du som söker din första lägenhet eller ett pendlarboende kan nu sluta leta! För här på Ekudden har du denna utmärkta studioetta med alla rätt; god förvaring, rymligt kök med gott om arbetsytor, studiorum med plats för soffa och säng, stort och modernt helkaklat badrum samt en uteplats mot föreningens lummiga och lugna innergård!

Ekuddsvägen 8F är ett väl genomtänkt boende som verkligen andas trivsel från tröskel till tak! Huset stod klart 2011 men sen dess har lägenheten fått sig några välvalda uppdateringar; alla ytskikt målade, flyttat eluttag till kortsidan på väggen mellan köket och stora rummet så den inte är i vägen för en sänggavel samt bytt ut belysningsknapparna till dimrar. Dessa belysningsknappar är kopplade till Plejd och kan styras via app!

Via loftgång har du egen entré till din bostad. Precis utanför dörren har du ett generöst rymligt förråd som tar emot allt från utemöbler till sportcykeln som du pendlar till jobbet eller skolan med! Om inte det vore nog ligger bostaden i en trygg och uppskattade förening som förvaltar medlemmarnas intressen på ett exemplariskt sätt!

Slutligen får du här även ett bekvämt gångavstånd till allt från naturområden och badbryggor till kommunikationer och shopping. Ett perfekt giftemål mellan lugn och stadspuls!

Varmt välkommen till din sista lägenhetsvisning!