BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Nacka Forum

Värmdövägen 173

  • 4 rum och kök
  • 87 kvm
  • Såld
  • 12172
  • 444
  • 4120
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna 4:a med sekelskiftskänsla om 87 kvm i projektet Stadsporten intill Nacka Forum. Här får du något utöver det vanliga när det gäller design: 3 meter i takhöjd, fantastiskt ljusinsläpp och läge och med exklusiva materialval. Vill ni dessutom ha en väldisponerad familjebostad med uteplats och tre sovrum då har ni hittat rätt!

En perfekt planerad familjebostad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, tre bra sovrum, en trevlig uteplats och två helkaklade badrum med dusch varav ett med dubbla kombimaskiner. Master bedroom är stort med närhet till en walk-in closet och möjlighet till bra förvaring. Här hittar ni även utgången till den stora uteplatsen.

Väl genomtänkt och lättinredd planlösning där kök och vardagsrum är hjärtat i bostaden. Här finns plats för stora middagar vid stort matbord eller härligt familjehäng i stor soffgrupp. Tre välplanerade sovrum med plats för förvaring och/eller hemmakontoret. Bostaden håller hög materiell standard med genomgående vattenburen golvvärme, digitalt lås och bekvämlighet som garage i huset. Tillval för detaljer i kök och badrum är gjort i mattsvart som ger en lyxig och modern känsla.

Bostaden säljs på ritning och inflytt är möjlig vecka 19, 2022.

- Ljus och väldisponerad bostad
- Välbyggt hus med hög standard och lyxiga materialval
- Golvvärme i hela bostaden
- 3 meter i takhöjd
- 3 stora sovrum
- Närhet till gym, stor galleria, badplats & natur