BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Finnboda hamn

Finnboda Varvsväg 12A

  • 2 rum och kök
  • 75 kvm
  • Såld
  • 5886
  • 1146
  • 4854
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen hem till detta unika boende i vackra och lugna Finnboda Hamn! Här bor du i en lyxig våning med loft i Docklands K-märkta industrilokaler. Lägenheten är en 2:a med kök om 75 kvadratmeter, fördelat på två plan med loft och balkong. Möjlighet finns dessutom att göra om bostaden till en 3:a, man kan enkelt göra om loftet till två stora sovrum!

Lägenhetens planlösning i två plan ger en radhuskänsla med privat ingång från den öppna innergården och en uteplats i söderläge. Här är det tillåtet med gasolgrill, perfekt för långa sommarkvällar! Lägenhetens stora fönster sträcker sig över båda våningsplanen och ger en modern samt unik karaktär. Bostaden har ett stilrent kök med vit inredning från Vedum, stänkskydd i kakel och bänkskiva i exklusiv marmor. Köket är fullt utrustat med vitvaror såsom inbyggnadsugn, mikro, fläkt, kyl och frys samt integrerad diskmaskin. Mycket bra arbetsytor och förvaring.

Bostaden erbjuder ett stort sovrum på övervåningen med möjlighet till att skapa ytterligare ett mindre sovrum/arbetsrum. Här ryms en stor säng och övrigt möblemang samt goda förvaringsmöjligheter i form av skjutdörrsgarderober. Här finns även gott om plats för skrivbord och arbetsplats.

Vardagsrummet, vilket är hemmets hjärta har en fantastisk takhöjd och ett ljusinsläpp från de magiska fönstren som sträcker sig från golv till tak, här erbjuds en fantastisk takhöjd om närmre 5 m. Vardagsrummet rymmer stor soffa och tv-möbel. Våningen har ett helkaklat badrum i ljusa färger, inredd med dusch, toalett, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk och överskåp. 

Området i Finnboda hamn har ett högt historiskt värde och här blandas moderna hus, strandpromenad längs kajen, service och närhet till skärgården med charmiga industribyggnader. Ica ligger strax utanför i samma hus. Möjlighet till båtplats i närområdet finns genom Finnboda båtklubb, Svindersviks båtklubb och Segelsällskapet Gäddviken. I det angränsande området Saltsjöqvarn finns det tillgång till flera restauranger såsom populära Boule och Berså. Elite Hotell Marina Tower i närområdet har dessutom Sturebadet SPA-avdelning och gym.

- Historisk kulturbyggnad
- Närmre 5 m i takhöjd
- Unik och lyxig
- Möjlig 3:a
- Uteplats med solläge
- Vacker strandpromenad
- Restaurang Docklands vid hamnen direkt utanför
- Pendelbåt till Nybroplan på 20 min
- Pendelbuss till slussen på 10 min
- Promenadavstånd till Södermalm
- Närhet till Sickla köpkvarter
- Direkt närhet till matbutiker, caféer, restauranger och kommunikationer in till City
- Gångavstånd till Elite Hotell Marina Tower och Sturebadet Spa

Ett hem som måste upplevas, välkommen på visning!