BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Västra orminge

Ormingeringen 67

  • 1.5 rum och kök
  • 37 kvm
  • 1.870.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Renoverat och stambytt kök - Fräscha ytskikt - Gott om platsbyggd förvaring - Bra läge i huset - Utmärkt förening med stora renoveringar bakom sig

Äntligen en mycket påkostad 1,5:a i Orminges bästa förening Agaten! Bekvämt belägen med frontläge mot föreningens mysiga innergård hittar du denna utmärkta 1,5:a om 37kvm. Lägenheten håller genomgående hög standard med fräsch ytskikt, platsbyggda garderober i hallen, modernt renoverat kök som stambyttes i år, här med integrerade vitvaror såsom diskmaskin och kyl/frys, trevligt avskild sovalkov samt stambytt badrum. Ormingeringen 67 erbjuder en helt inflyttningsredo bostad där du kommer trivas i många år framöver. Det fullskaliga köket har gott om arbetsytor och förvaring i sina smakfullt designade köksskåp och lådor. Med den öppna planlösningen ryms det dessutom ett ordentligt köksbord! Vardagsrummet och sovalkoven separeras av en halv-vägg som möjliggör för en smartare möblering av lägenheten och öppnar upp lägenheten ytterligare för en extremt rymlig känsla! Här har du även access till den stora inglasade balkongen som stora delar av året agerar som ett extra rum!

Lägenheten kan bara göras bättre av att den ligger i den exemplariskt skötta föreningen Brf Agaten som sedan stambytet 1996 utfört samtliga renoveringar man kan önska av sin förening, nya balkonger, nya fönster, nya passersystem, renoverat tak, nya sopstationer med mera.

Välkommen på visning!