BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Tallkrogen

Lingvägen 29

  • 6 rum och kök
  • 63 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Det här huset är verkligen något alldeles extra! Summan av husets alla fördelar är så nära den totala barnfamiljsdrömmen du kan komma, där hela familjen kan leva, leka, läsa, äta och kanske ta en tupplur i soffan, eller på altanen. Samtidigt ovanligt praktiskt med tre (eller fyra) fina sovrum för stora och små. Huset har precis genomgått en totalrenovering med kloka och snygga investeringar som är sköna att ha i backspegeln när du flyttar in. Tex så är det golvvärme indraget i hela undervåningen, jo jag tackar! Trädgården har också sina kvaliteter, det är en fantastisk tomt som är soldränkt från soluppgång till solnedgång! Var än solen står på himlen så finns det en mysig plats att slå sig ner och det stora trädäcket på baksidan gör att latmasken alltid kan sitta i första klass. Vill du uppleva en känsla av barndomens scoutläger är det bara att släpa ut tältet, madrassen och sova här ute! Check på allt! Fint, eller hur?

Det är fantastiskt lätt att trivas i både huset och området. Magiskt entréplan som är vigt för ett rörligt och socialt liv med köket och matplatsen som naturligt näringscentrum för familj och kompisar. Att komma in här ger en härlig känsla, för det tar liksom inte slut här. Trappan fortsätter sedan till nedervåningen, men vi kommer till det snart.

Här finns ett kök som du blir glad av direkt - Kan du ens tänka dig något mer mysigt än detta? Det är finkänsligt och stilsäkert renoverat. Här har ni ett kök där riset aldrig klibbar på golvet, pastan aldrig kokar över och prinskorvarna aldrig skinnspricker. Nåja, hoppas kan man alltid! 

Alldeles utanför köket finns matsalen. Och här inser du nog snabbt potentialen för stora middagar, släktkalas och allmänt mingel vid studentmottagningar med mera. Gästerna kan sitta både här och där och du kan tillåta buffén att bli överdådigt stor och god. Och drömmer du om ett riktigt långt all-bord där hela familjen kan befinna sig med läxor och läsning, skratt och pyssel, så är det här det kan förverkligas. Det är här man hänger antingen man hjälper till eller inte. Lite ljusterapi får man sig också, tack vare altandörren och de stora fönstren ut mot tomten där solen kikar in.

Uteplatsen är perfekt kalibrerad för långa sittningar vid grillen. Här kan du både sitta helt still och inte röra en muskel. Eller så håller du igång barnen med fotbollsmatcher och gymnastikuppvisning. Gräset platt och tillräckligt stort för en rättvis spelplan och lekpark. Säg vad man inte kan göra här. Det är inte mycket som behöver skötas om, lite gräsklippning bara så är det klart! Kliar det i odlingsfingrarna finns även mycket bra förutsättningar för trädgårdsland de lux, plats för frukt och grönt, som både körsbärsträd och plommonträd! Du sätter ribban. Men barnen kommer inte bara sitta still här tills saften är uppdrucken, tro mig. Här kommer det bli spring fram och tillbaka, in och ut till sina kompisar i husen runt omkring. Om du är ute, så är det lätt att få med sig barnen. Men det kan vara skönt att bara hänga på altanen också i bland.

I vardagsrummet studsar ljuset in från stora fönster i två väderstreck. Här får du gott om plats för fredagsmys och kompishäng. Och kanske till och med chips mellan kuddarna redan på lördag, Härligt! Får det lov att vara en egen utgång till tomten härifrån också?

Ett sovrum på övervåningen och två sovrum på nedervåningen gör att livets pusselbitar faller på plats galant, vecka ut och vecka in. När barnen är små kanske man vill sova på samma våning, och när de blir lite törre vill de ha gott om lekyta. Allrummet här nere går enkelt att göra om till ytterligare ett sovrum om man önskar. Växla och känn efter vad som passar er bäst allteftersom tiden går

En trappa ner finns hela källaren till förfogande, med ett extra allrum, och ett extra allrum är inte att förringa när man är en stor familj. Man har ju faktiskt inte alltid samma film- och tevepreferenser. Ibland kan det vara önskvärt att dela upp vuxna och barn, när man har gäster till exempel. Förutom allt detta finns och en tvättstuga där tvättmaskin och tumlare står redo att göra grovjobbet för familjens städade yttre. Behöver du ännu mer förvaring, så finns det dessutom ett rymligt förråd och flera garderober- jajamän!

Förresten, kolla in badrummet här nere, hur fint!? Det är snyggt och alldeles underbart, med marmorgolv och stort badkar. Dessutom både vattenburen golvvärme och värmeslingor du kan slå på under riktigt kalla vinterkvällar. Härligt stort så att familjen inte behöver trängas i första taget Här har du allt du behöver för att hålla dig i bästa kondition. Och du kan välja om du vill duscha eller bada. Badkar blir man aldrig för gammal för, men barnen kanske nyttjar det mest!

Och sen enkelheten med en carport och monterad laddbox - att parkera, ladda och sen gå direkt in, att ställa alla cyklar/ pulkor/vagnar enkelt under tak direkt utanför - Ja, det är magi! Framtiden har bara börjat, men här är du redan redo.

Välkomna på visning och säg hej till er nya livskamrat!