BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen/Telefonplan

Bäckvägen 68A, vån 3/3

  • 1 rum och kök
  • 36 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

NYRENOVERAD ETTA I GAVELLÄGE!

Här erbjuds ett hem i lugnt och avskilt läge, högst upp i huset och med ett fantastiskt ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck. Sommartid omges lägenheten av grönskande trädkronor som sedan övergår till fantastisk milsvid utsikt mot Södermalm.

Lägenheten har omsorgsfullt renoverats med känsla för stil och finness. Köket helrenoverades 2016 med släta grågröna luckor. Bänkskivorna är av ljus hårdvaxad björk (från 2021) och väggarna bakom arbetsytorna är kaklade med vitt kakel för en industriell känsla. Köket är fullt utrustat med induktionshäll (ny 2021), fläkt, diskmaskin, ugn och kombinerad kyl/frys. Vid fönstret som vetter mot föreningens grönskande innergård finns även plats för matgrupp.

Allrummet har fönster i två väderstreck och är generöst i storlek med gott om plats för både soffgrupp, dubbelsäng och övrigt möblemang. Bostaden har genomgående vackra trägolv och väggar målade i ljusa behagliga kulörer. Helkaklat badrum från stambytet 2002 och gott om förvaring genom inbyggda garderober i original. 

Lägg därtill en stabil förening som funnits med sedan 1980-talet. Med en egen grönskande trädgård, perfekt för härliga grillkvällar under sommarmånaderna. I källarplan finns förråd till lägenheten, gemensam tvättstuga, cykelrum och hobbyrum. Belåningsgraden ligger på låga 2252 kr/kvm och det finns ca 750.000 kr i kassan enligt föreningens årsredovisning för 2020. 

Här bor du i perfekt läge med badklipporna i Örnsberg på promenadavstånd och ett stort utbudet av trendiga caféer och restauranger i både Midsommarkransen och Aspudden. En kort promenad bort hittar du Telefonplan och dess tunnelbana, ett stenkast bort går också buss 147 tar dig snabbt till Liljeholmen.

En bostad väl värd att uppleva - Varmt välkommen på visning!