BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Telefonplan

Snickerigatan 11, vån 4

  • 3 rum och kök
  • 81 kvm
  • Såld
  • 3680
  • 321
  • 4609
Värdera din bostad

Beskrivning

VACKER TREA MED BALKONG I VÄSTERLÄGE!

- Balkong med eftermiddag/kvällssol
- Social öppen planlösning
- Stort kök med gott om arbetsyta
- Två rymliga sovrum
- Exemplariska förvaringslösningar
- Stor förening med god ekonomi
- Garage med laddstolpar och övernattningslägenhet i föreningen

Varmt välkomna till denna drömbostad attraktivt belägen i populära Telefonplan! Här erbjuds ett boende av högsta klass med stilrena materialval och en tilltalande planlösning. Detta är ett bekvämt boende i en fastighet från 2015 med design utöver det vanliga. Vidare erbjuds ett hem med stora fönsterpartier i tre väderstreck som ger ett härligt ljusflöde i bostaden. Öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum samt balkong i eftertraktat västerläge med kvällssol. Här finns två rymliga sovrum, badrum med tvättmaskin och torktumlare, exemplariska förvaringsmöjligheter och dessutom ett stort förråd i källarplan. Ytskikten går i en behaglig färgsättning och golven är av fin ekparkett. 

Brf Tegelmonoliten är en omtyckt förening med god ekonomi som erbjuder sina medlemmar garage med laddstolpar, övernattningslägenhet, förråd, barnvagnsrum, cykelrum, källsorteringsrum och en mysig innergård med sittplatser och lekplats.

Här bor ni med perfekt läge mitt i populära Telefonplan med all tänkbar service såsom mataffärer, restauranger, caféer, butiker, bibliotek m.m. Ett barnvänligt område med BVC runt hörnet och med populära förskolor och skolor i närområdet. På kort promenadavstånd finner ni härlig natur och flertalet parker med lekplatser. Här finns även bra kommunikationer, via T-bana Telefonplan är du på Södermalm på endast fem minuter. 

Varmt välkomna på visning!