BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Örby

Ripsavägen 25

  • 5 rum och kök
  • 124 kvm
  • Såld
  • 5134
  • 962
  • 9044
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till detta välplanerade souterränghus om totalt 144 kvm med friköpt tomt i trevliga och attraktiva Örby. Huset är mycket fint beläget i området med högt läge och fin utsikt över omgivningen. Här får man 5 rum och kök och plats för två bilar på uppfarten. 

TOMT OM 607 KVM – EN EGEN OAS  
Mycket fin trädgårdstomt där man har skapat en insynsskyddad och lummig fristad i perfekt solläge. Här har man tagit vara på tomtens naturliga fördelar och förstärkt dess karaktär med härliga trädäck, vacker utomhusbelysning, stenläggningar och murar. På trädgården finns både nya och gamla planteringar som tujahäck, syrenhäck, ekträd samt fruktträd som päron-, äpple- och körsbärsträd. Här finns stora ytor med plats för sittgrupper, loungedelar, solstolar och grill. En synnerligen gemytlig och inbjudande atmosfär för både vuxna och barn! 

PARKERINGSPLATS
På uppfarten finns gott om plats för två bilar.

ÖVRE PLAN – LJUST OCH LUFTIGT 
Husets övre plan har genomgående fina färg- och materialval som tillsammans skapar en genomtänkt och behaglig atmosfär. Generösa fönsterytor i kombination med lättillgängliga rum ger rikligt ljusinsläpp och skapar rymd. 

Vardagsrum
Fint vardagsrum som karaktäriseras av rummets generösa glaspartier i vinkel vilket ger rikligt med ljusinsläpp och skapar rymd. Vardagsrummet har gott om plats för såväl soffgrupp som övrigt passande möblemang.

Kök 
Hemtrevligt kök med en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet och matplatsen, vilket skapar stora sociala ytor med fokus på njutning och umgänge. Köksutrustningen består av kyl, frys, inbyggd diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt samt inbyggd micro och ugn i högskåp. Snyggt kakel ovan bänkytor ger köket det lilla extra. Köksgolvet är försett med behaglig golvvärme.

Utrum
Från köket har man via helglasade altandörrar access till ett inglasat uterum med ett intilliggande trädäck. Här suddar man ut gränsen mellan ute och inne och skapar en miljö som bjuder in till mingel och middagar i det fria. Uterummet har flexibla och öppningsbara glaspartier.

Två sovrum 
På övre plan finns två rymliga sovrum med bra möblerbarhet. Master bedroom ligger i anslutning till vardagsrummet och här finns gott om plats för dubbelsäng och övrigt passande möblemang. För förvaring finns en stor garderobsvägg med skjutdörrar. Det andra sovrummen har bra med plats för både en rejäl säng som ett skrivbord.

Toalett 
I anslutning till trappan finns ett badrum med ett fönster som ger fint ljusinsläpp. Här har man idag toalett och handfat och plats finns för badkar eller duschkabin. 

NEDRE PLAN – FLEXIBILITET 
Husets entréplan ligger i souterräng. 

Entréhall 
Välkomnande hall med mycket bra avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor. På golvet ligger praktiskt klinkers med golvvärme. I anslutning till hallen finns mycket bra förvaring i form av ett kapprum och förråd. 

Litet sällskapsrum/allrum
I anslutning till trappen ligger ett mysigt och trevligt litet rum med fönster mot Ripsavägen. Här kan man inreda ett tv-rum eller ett perfekt gamingrum till barnen.

Två sovrum 
Från hallen når man entréplanets båda sovrum. Det ena sovrummet är ett kvadratiskt rum med gott om plats för både dubbelsäng och skrivbord. För förvaring finns en fristående garderobsmodul. Det andra sovrummet är mer långsmalt och här finns gott om plats för såväl säng som skrivbord och övrigt passande möblemang. Rummet har likadant klinkers som i hallen och är även utrustat med golvvärme.

Badrum - Klädvård 
På entréplan finns även ett stort och fräscht badrum (2017) med helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Badrumsutrustningen består av badkar, toalett, badrumsskåp samt tvättställ med tillhörande underskåphanddukstork. badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare.

ÖVRIGT
På tomten finns en separat förrådsbyggnad/snickarverkstad.