BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Mariefred

Marielundsvägen 1

  • 5 rum och kök
  • 134 kvm
  • Såld
  • 7626
  • 62
  • 9716
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till ett familjärt hus mitt i lantlig och barnvänlig idyll endast 37 minuter från Stockholm. Här bor du med Mälaren ett stenkast från huset där båtbrygga ingår, cykelavstånd in till pittoreska stadskärnan och bredvid vackra Hjorthagen med promenadstråk och joggingspår. Boendet bjuder på en välkomnande framsida, stor carport, trädgård, möjlighet till 5 sovrum, två badrum, stort kök och vardagsrum med utgång mot altanen. 5 minuters promenad till tåget!

Hall
Välkomnande hall med gott om plats för avhängning. Smakfull tapet som ger karaktär åt hallen och huset. I anslutning till hallen finns nedervåningens badrum. 

Badrum nedervåning
Helkaklat och stilrent badrum med både dusch, toalett, kommod och handfat. 

Kök
Mycket hemtrevligt och fint renoverat kök med gott om förvaring och arbetsyta. I köket finns utrymme för större matplats om så önskas. Vita skåpsluckor och bänkskiva i massiv ek. Komplett maskinpark. 

Vardagsrum & matsal
Härligt vardagsrum med fönster mot trädgårdens baksida. Vardagsrummet är väl tilltaget och en mysig öppen spis blir navet i rummet. I anslutning till vardagsrummet finns det ett separat rum som kan användas som "tonårshäng", separat sovrum, eller matsal. Via altandörren når du altanen under tak som blir som en förlängning av vardagsrummet sommartid.

Tvättstuga
Praktisk tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, samt förråd.  

Master bedroom 
Stort sovrum med gott om plats för större dubbelsäng samt garderobsvägg. Fönster ut mot trädgården och herrgården. 

Sovrum 2 med fönster i två väderstreck
Härligt hörnrum med två fönster i olika väderstreck, ingång till klädkammare. 

Sovrum 3
Stort sovrum med fönster mot husets framsida, även här finns gott om plats för både säng, skrivbord och övrigt möblemang. 

Sovrum 4
Ett mycket mysigt barnrum som är perfekt för det yngre barnet alternativt ett rum som är perfekt som kontor. 

Badrum övervåning
Stort och helkaklat badrum med både hörnbadkar, kommod och toalett. 

Övrigt
Det finns en rymlig carport med förvaring och förråd, gott om plats för två bilar att parkera. Ett förråd finns i anslutning till carporten. Förutom den trevliga entrén vid framsidan av huset finns det en grovingång via tvättstugan.