BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Blackeberg

Karen Blixens gata 13

  • 2 rum och kök
  • 61 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett toppenfint och ljust boende på 4tr med optimal planlösning. Lägenheten erbjuder en stor och inglasad balkong som förlänger sommaren. Här bor du vid Stockholms mest eftertraktade strandpromenad precis intill vattnet och solnedgången.

Väl inne i lägenheten möts du av en luftig och inbjudande känsla med ljusa och exklusiva ytskikt. De extra stora fönsterpartierna ger ett generöst ljusinsläpp. Här finner du ett toppfräscht och modernt kök med utrymme för matplats, här finns goda arbetsytor för den som gillar att laga mat. Vardagsrum med sällskapsyta i halvöppen planlösning mot köket och i anslutning till balkongen. Ett rogivande sovrum med plats för bra förvaringsmöjligheter. I anslutning till hallen finns dessutom en stor klädkammare. Ljust och helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare samt stora arbetytor med förvaring.

Missa inte denna visning och ta gärna en promenad i det närliggande naturreservatet med dess klippbad och vackra natur och du kommer snabbt förstå att detta är ett hem att trivas i!  Varmt välkommen!

Inglasad balkong
Stora fönster för maximal utsikt
Social planlösning
Bra förvaringsmöjligheter i klädkammare
Övernattningslägenhet i huset
Hiss ner till garage
Källarförråd
Bra ekonomi i förening
Strandpromenad Grimsta naturreservat (1 min)
Båtklubb Närhet till kanaanbadet (5-10 min)
Blackebergs t-bana (5-10min)