BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Borensvägen 1, uteplats

  • 2 rum och kök
  • 60 kvm
  • Såld
  • 5432
  • 46
  • 3422
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden - Unik bostad
Yteffektiv och topprenoverad tvåa med rymlig extraordinär uteplats. Detta är en lägenhet för dig som ställer höga krav på skick, sociala ytor och insynsskydd. Lägenheten har ett gynnsamt läge i Årsta med bara några hundra meter till Årstaviken, ca fem minuters promenad till Årsta torg och närhet till Årstabergs pendeltågsstation. Utöver detta finns dessutom buss utanför som tar dig både till Gullmarsplan och Årstaberg.

Rumsbeskrivning

Ljus entré/hall med goda avställningsytor och plats att hänga ytterkläder. Här finns ljusa väggar och klinkergolv i hall samt ekparkettgolv i övriga lägenheten. Väl inne i bostaden möts du av rikliga kvadratmetrar och sociala ytor. Ljust och praktiskt kök med gott om plats för förvaring och arbetsytor. Maskinellt utrustat med kyl/frys, spishäll med fläkt, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin. Invid köket finns matplats för sällskap om ca 6-8 personer. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök som bidrar till social samvaro. Här finns gott om plats för soffgrupp, tv-möbel och fåtölj. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Utöver detta finns även en skrivbordsdel för den som jobbar hemma. Invid sovrummet nås en rymlig klädkammare med praktisk förvaringslösning. Topprenoverat badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Utrustat med golvvärme, dusch, handfat och förvaring. Ljusinsläpp från fönster. 

- Fantastisk uteplats
- Belåning om endast 1639 kr/kvm
- Topprenoverad
- Egen entré
- Radhuskänsla
- Insynsskyddad
- Rikligt med fönster

Uteplats - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Det finns en mysig, insynsskyddad och rymlig uteplats belägen i sydvästläge som inga andra medlemmar får nyttja. Här finns gott om plats för utemöbler. På uteplatsen finns dessutom utrymme för en egen mysig grillplats. Uteplatsen är upplåten med nyttjanderätt mot denna bostad. 

Allmänt om Borensvägen
På Borensvägen bor du mitt i hjärtat av Årsta. Här erbjuds ett stort utbud av restauranger, service och kommunikationer. Från lägenheten nås Årstaviken med några minuters promenad. Här finns härliga promenad- och joggingstråk och badbryggor. Du kan dessutom cykla till Södermalm på ca 10-15 minuter. Ett optimalt läge med småstadskänsla och med närhet till Stockholm city.