BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägerstensåsen

Valutavägen 35, 3 tr

  • 3 rum och kök
  • 68 kvm
  • Såld
  • 8457
  • 1110
  • 5541
Värdera din bostad

Beskrivning

I denna drömlägenhet som är belägen högt upp i huset kan ni njuta av en trevlig utsikt över trädtoppar och takåsar. Bostaden har ett underbart ljusinflöde från fönster i två väderstreck samt en mysig balkong i bästa västerläge som erbjuder sol från lunchtid till nedgång. Lägenheten är mycket stilsäker och genomtänkt med fina färg- och materialval samt vackra originaldetaljer bevarade såsom fiskbensmönstrat parkettgolv i vardagsrum samt fönsterbrädor i sten. Det går med enkla medel att göra om lägenheten till 4 rum och kök.

Kökets och vardagsrummets öppna planlösning är perfekt för sociala tillställningar. Det stilrena, öppna och välutrustade köket har gott om förvaringsmöjligheter och bra arbetsytor samt matplats intill stort fönsterparti. I lägenheten finns ett mycket väl tilltaget vardagsrum med fina fönster samt utgång genom dubbeldörrar till den mysiga balkongen.

I bostaden finns även två rymliga sovrum och båda rummen har plats för dubbelsäng. Båda sovrummen vetter mot föreningens lummiga baksida som inger härlig harmoni. Ena sovrummet har fina inbyggda garderober i original.

Hallen är rymlig och här finns gott med avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Den avlånga hallen tar er vidare till det smakfulla och helkaklade badrummet.

Föreningen har stabil ekonomi och äger marken. På föreningens mark finns odlingslådor, grillplats och grönytor. Trivsamt belägen på lugn återvändsgata med endast 1-2 minuters promenad  till T-bana (Hägerstensåsen). Några minuter från lägenheten ligger Hägerstensåsens centrum med ICA, buss samt flera restauranger och övrig service. Kort promenad till Telefonplan med restauranger, gym mm. I området finns flera förskolor, skolor och lekparker. Gångavstånd till Mälaren med fina promenadstråk och badmöjligheter.

- Dröm-3:a högt upp i huset
- Underbart ljusinflöde från fönster i två väderstreck
- Mysig balkong i bästa västerläge
- Utsikt över trädtoppar och takåsar
- Öppen, smart och välplanerad planlösning
- Stilrent och välutrustat kök
- Väl tilltaget vardagsrum med utgång till balkongen
- Två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng
- Mycket bra förvaringsmöjligheter