BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Östberga/Älvsjö

Älvsåkersgränd 45, vån 3

  • 2 rum och kök
  • 57 kvm
  • Såld
  • 3965
  • 932
  • 2771
Värdera din bostad

Beskrivning

Unik och toppfräsch 2:a med magisk utsikt! Hiss finns!
Lägenheten ligger på tredje våningen med ingång från loftgången som erbjuder en slående utsikt mot hela södra Stockholm. Huset ligger högt upp i området vilket gör att insynen är minimal och utsikten är bättre, speciellt på kvällen!
Hallen är välkomnande med goda avhängningsmöjligheter. Till höger om hallen ligger det smakfullt renoverade köket. Köksluckorna går i en mörkare stil och tillsammans med ljusinsläppet från de nya fönsterna skapas en trevlig atmosfär. Matbord för 4 personer ryms och här kan man njuta av både middagarna och utsikten från köket.  
Utöver det finns även goda förvarings- och arbetsytor i köket. 
Vidare in i lägenheten möts vi ett fantastiskt ljusflöde i vardagsrummet som är lite större än de andra tvåorna i föreningen. Därför är det lättare att möblera och få plats med det som önskas. Balkongen ligger i anslutning till vardagsrummet och ligger med ett perfekt solläge. Solen kikar fram på förmiddagen och stannar kvar ända till kvällen. Vackra solnedgångar går att beskåda från denna trevliga balkong!
Sovrummet är lagom stort med plats för en säng, garderober eller annat önskat möblemang. I bostaden finns ett utrymme alldeles intill sovrummet som kan användas till ett kontorsrum, klädkammare etc. Det stambytta badrummet är rejält med golvvärme och tvättmaskin. Här finns även ett fönster för vädring.