BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägerstensåsen/Telefonplan

Boktryckarvägen 6, vån 3

  • 2 rum och kök
  • 42 kvm
  • Såld
  • 5808
  • 256
  • 2715
Värdera din bostad

Beskrivning

DRÖMTVÅA MED FUNGERANDE ÖPPEN SPIS!

- Fungerande öppen spis
- Fönster i två väderstreck
- Fransk balkong i sydvästläge
- Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum 
- Flertalet bevarade originaldetaljer
- Sovrum med gott om plats för dubbelsäng
- Familjär förening som äger marken
- Ledig parkeringsplats 

Varmt välkomna att förälskas i denna bedårande funkisdröm på populära Boktryckarvägen! Läget är perfekt mitt emellan Örnsberg med dess närhet till klippbad och vackra naturstråk och Telefonplan med dess stora utbud av restauranger och butiker. Bostaden har ett generöst ljusinsläpp från fönster i två väderstreck som i kombination med ca 2,70 m i takhöjd bidrar till en ljus och luftig känsla. Vidare erbjuds ett hem med slående karaktär, fungerande öppen spis och med social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

Här finns flertalet originaldetaljer välbevarade från byggåret, som vackert parkettgolv, fönsterbräden i sten och den vackra öppna spisen. Ljust kök med gott om förvaring och arbetsytor. Köket är utrustat med extra stor kombinerad kyl/frys, fläkt, gasspis med elugn och diskmaskin. I vardagsrummet finns plats för stor matgrupp för festliga middagar, soffgrupp framför den öppna spisen för mysiga kvällen framför den sprakande brasan. Fransk balkong i bästa sydvästläge med eftermiddag/kvällssol. Behagligt sovrum utan insyn med gott om plats för förvaring. Sovrummet är 230 cm brett och en dubbelsäng får plats åt båda hållen. (Sängen på bilden är 160cm). Badrummet är helkaklat från stambytet med dusch och även förberett för tvättmaskin.  

Brf Trycksvärtan 2 är en stabil förening som äger marken och med en låg belåningsgrad om 6022 kr/kvm enligt årsredovisning 2021. I källarplan finns tvättstuga och cykelrum och ett redskapsrum med verktyg till låns. Föreningen har en mysig innergård med gräsmatta, sittplatser, odlingslådor och grillmöjlighet samt flertalet parkeringsplatser (ingen kö!). 

En bostadsdröm som måste upplevas på plats! Hjärtligt välkomna att anmäla ert intresse till ansvarig mäklare!